Mibu Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Witam,niedawno do was dołączyłem i wtedy pisałem że jeżdżę GPZ500, ale od kilku dni jestem posiadaczem Hondy VFR800F z 1998roku:) zmianę tę planowałem już po zakończeniu sezonu ale dopiero niedawno się doczekałem:) Już nie mogę się doczekać cieplejszych dni:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madpawel Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ładny sprzęcik,VFR 800 to jeden z fajniejszych motocykli jakimi jezdziłem. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Gratulacje Świetny motocykl, kolejna mrucząca V4'ka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 gratulacje zakupu ...szerokości życzyć i zadowolenia honda to honda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 już są ciepłe dni- gorzej z nockami 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszZR7 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Gratuluję zakupu, zacna maszynka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adany_76 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 fajna maszynka . A co zrobiłeS z GPZ-em ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rook Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Też planuję kupić VFR'ke ale jeszcze trochę chce pojeździć moją cbf'ką. Uwielbiam, te VFR'ki z tym, że ja planuje model z ok 2004 roku, ale jeszcze się zobaczy... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztofor Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Bardzo Zajefajny sprzęcik Pogratulować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibu Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Dzięki, dzięki;) fajna maszynka . A co zrobiłeS z GPZ-em ?GPZ-ta sprzedałem ale nigdzie daleko bo wziął go mój brat, który zaczyna przygodę z motorami:)Też planuję kupić VFR'ke ale jeszcze trochę chce pojeździć moją cbf'ką. Uwielbiam, te VFR'ki z tym, że ja planuje model z ok 2004 roku, ale jeszcze się zobaczy...2004r. to już trochę inny sprzęt 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibu Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 No i Honda przerejestrowana jak byście widzieli na mieście Czerwoną VFR-kę z nr ESI ...., to ja 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madpawel Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Najlepsze VFRki to z rocznika 1998-2001 ,wtrysk i rozrzad na kołach zebatych, silnik praktycznie nie do zajechania,wystarczy spojrzec na allegro ile kosztują silniki do tych VFR,praktycznie grosze w porównaniu do innych,one poprostu sie nie psują. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibu Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 no właśnie Głównie dlatego zdecydowałem się na taki zakup 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ja bym przemalował ale wiadomo - są gusta i guściki :DBardzo fajne moto! A co do pogody to można już jeździć co wielu udowadnia, tylko ciepło się ubrać i można jeździć. Asfalt jeszcze nie jest ciepły ale nie odnotowałem większych uślizgów a jeżdżę dość dynamicznie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts