Mibu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Witam,niedawno do was dołączyłem i wtedy pisałem że jeżdżę GPZ500, ale od kilku dni jestem posiadaczem Hondy VFR800F z 1998roku:) zmianę tę planowałem już po zakończeniu sezonu ale dopiero niedawno się doczekałem:) Już nie mogę się doczekać cieplejszych dni:) 0 Cytuj
Madpawel Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Ładny sprzęcik,VFR 800 to jeden z fajniejszych motocykli jakimi jezdziłem. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
Suchy-wolk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Gratulacje Świetny motocykl, kolejna mrucząca V4'ka 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dann Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 gratulacje zakupu ...szerokości życzyć i zadowolenia honda to honda 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
siwutek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 już są ciepłe dni- gorzej z nockami 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
MateuszZR7 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Gratuluję zakupu, zacna maszynka 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 fajna maszynka . A co zrobiłeS z GPZ-em ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
rook Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Też planuję kupić VFR'ke ale jeszcze trochę chce pojeździć moją cbf'ką. Uwielbiam, te VFR'ki z tym, że ja planuje model z ok 2004 roku, ale jeszcze się zobaczy... 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Bardzo Zajefajny sprzęcik Pogratulować 0 Cytuj LwG!!!
Mibu Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Dzięki, dzięki;) fajna maszynka . A co zrobiłeS z GPZ-em ?GPZ-ta sprzedałem ale nigdzie daleko bo wziął go mój brat, który zaczyna przygodę z motorami:)Też planuję kupić VFR'ke ale jeszcze trochę chce pojeździć moją cbf'ką. Uwielbiam, te VFR'ki z tym, że ja planuje model z ok 2004 roku, ale jeszcze się zobaczy...2004r. to już trochę inny sprzęt 0 Cytuj
Mibu Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 No i Honda przerejestrowana jak byście widzieli na mieście Czerwoną VFR-kę z nr ESI ...., to ja 0 Cytuj
Madpawel Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Najlepsze VFRki to z rocznika 1998-2001 ,wtrysk i rozrzad na kołach zebatych, silnik praktycznie nie do zajechania,wystarczy spojrzec na allegro ile kosztują silniki do tych VFR,praktycznie grosze w porównaniu do innych,one poprostu sie nie psują. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
Mibu Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 no właśnie Głównie dlatego zdecydowałem się na taki zakup 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Ja bym przemalował ale wiadomo - są gusta i guściki :DBardzo fajne moto! A co do pogody to można już jeździć co wielu udowadnia, tylko ciepło się ubrać i można jeździć. Asfalt jeszcze nie jest ciepły ale nie odnotowałem większych uślizgów a jeżdżę dość dynamicznie. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi