Misiek Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Michał i czterdzieści wiosen na karku. Pochodzę z Łodzi i od urodzenia tu mieszkam. Do niedawna byłem jedynie zagorzałym rowerzystą, ale w zeszłym roku poważnie zachorowałem - tą chorobą jest motocykl. Wywołała ją grupa na potężnych v-twinach przejeżdżając przede mną. Wszystko miało być pięknie. Już wczesną wiosną tego roku zapisałem się na kurs kat.A, wyjeździłem już znaczną większość godzin, gdy pod koniec kwietnia podczas jednej z jazd uległem wypadkowi. Niby nic poważnego, bo tylko gęba rozpruta i ręka złamana, ale złamanie jak dotąd się nie zrosło. Dwa dni przed wypadkiem zamówiłem moto ze stanów - Yamahę Stryker - i teraz stoi już u mnie i woła, a ja ani prawka, ani sprawnej ręki. Z utęsknieniem na to czekam, ale to ciężka próba cierpliwości bo obiecałem sobie, że nie wyjadę na drogi bez dokumentu. Forum odwiedzałem już wcześniej bo ogrom pytań przychodzi do głowy i wiele z nich tutaj znajduje odpowiedzi. Mam nadzieję na szybkie dołączenie do "pełnoprawnych" motocyklistów. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Powitać i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pozytywnego egzaminu A moto piękne 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witaj i szybko wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Czołem! Trzymam kciuki za Twoją rękę i egzamin! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest90 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Cześć, szybkiego powrotu do zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Siemka Zdrowiej szybko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Powitać! @Misiek, jeśli RTG w Twoim avatarze przedstawia Twoją łapkę, a w niej pręty Rusha, to z własnego doświadczenia powiem, żebyś nie trzymał jej w gipsie za długo, tylko rehabilitował. Ja kiedyś zmarnowałem 17 tygodni(!!!!) w gipsie (wypadek na rowerze), oczekując na zrost ale nic się nie działo. Zmieniłem poradnię z pieprzonego Jonszera na WAM/Żermoskiego. W tym drugim wywalili gips w cholerę i kazali chodzić na basen (prawie 0,5cm przerwy w pęknięciu) i po miesiącu zaczął się proces zrostu, a po kolejnym wróciłem na moto i miejski rower :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Powitać! Pozytywnego wyniku za pierwszym razem, szybkiego powrotu do pełni zdrowia i oby to był jedyny nieprzyjemny incydent na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć, wracaj do zdrowia i do zobaczenia na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi