siwutek Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Znalazłem jak wyregulować obroty w FZ6 ale nijak nie mogę spasować rysunku do reala Czyżby regulacja z rysunku była pod zbiornikiem?? Co o tym sądzicie??? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 U mnie regulacja jest pomiędzy zbiornikiem, a silnikiem z prawej strony - myślę, że w Fazerze masz podobnie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 bo jeżeli na tym rysunku jest zbiornik i kanapa -> to jakby po lewej była regulacja, --> muszę go chyba wybebeszyć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Wyczytałem na innym forum, że w Fazerze ta śruba jest centralnie pod bakiem z lewej strony. Powinieneś mieć dostęp jak zdemontujesz owiewkę i/lub kanapę. Niestety taki dostęp. Ja mam tę śrubkę u siebie tak, że mogę kręcić stojąc na światłach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 luzik-już znalazłem, nie mam bocznych plastików i dlatego jest ona faktycznie z lewej strony pod zbiornikiem paliwa tak jak przedstawione na rysunku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Tak, pamiętam że nie masz full plastików, ale nieraz nawet dłuższe przedłużenie lampy czy mini plastik potrafi utrudnić dostęp do gaźnika czy właśnie do regulacji. Ale jak znalazłeś to spoko. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 dziex 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts