Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję kogoś kto robi meble na wymiar (kuchnia + łazienka). Może ktoś kogoś takiego zna ? Może sam coś takiego robi ? Jak coś to plis na priv :smile: 

Dziękować!

Opublikowano

Hej. Jedz na giełdę samochodową na Puszkina. Tam co tydzień przyjeżdżają producenci mebli. Każdy Ci to wykona. Ceny różne. Przyjeżdżają z meblami na pace wiec można obejrzeć jak robią...

A jak będziesz chciał tego więcej to i rabat dostaniesz.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

Roluś, ja mam znajomego, który robi wszystko jeśli chodzi o stolarkę. Nie wiem jak cenowo, ale nie powinien być drogi bo wszystko robi sam u siebie. Jakby co to Pabianicka 10 (parking), pan Krzysiek. Nr tel: 509055929. Sprawdź czy numer taki jak trzeba, bo mogłem pomylić zapisując :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Jestem właśnie w trakcie podobnej inwestycji, m.in. kuchnia i łazienka. Polecam znajomego mojej drugiej połówki, Marcina: 506164611. Kupisz, nie kupisz pogadać zawsze można :smile:

KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA

• 1 rok później...
Opublikowano

Możesz sobie jeszcze sprawdzić firmę Prestige na ul. Przybyszewskiego. Też robią bardzo dobre meble na wymiar, ładne i za niewielką cenę. Sam brałem u nich parę rzeczy do kuchni i do tej pory trzymają się one jak należy ;)

Opublikowano

Patrz Kosmaty jaki forumowicz, zarejestrował się wczoraj, żeby tu odpisać! Co za poświęcenie.