ErR Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam, poszukuję kogoś kto robi meble na wymiar (kuchnia + łazienka). Może ktoś kogoś takiego zna ? Może sam coś takiego robi ? Jak coś to plis na priv Dziękować! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Hej. Jedz na giełdę samochodową na Puszkina. Tam co tydzień przyjeżdżają producenci mebli. Każdy Ci to wykona. Ceny różne. Przyjeżdżają z meblami na pace wiec można obejrzeć jak robią... A jak będziesz chciał tego więcej to i rabat dostaniesz. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Roluś, ja mam znajomego, który robi wszystko jeśli chodzi o stolarkę. Nie wiem jak cenowo, ale nie powinien być drogi bo wszystko robi sam u siebie. Jakby co to Pabianicka 10 (parking), pan Krzysiek. Nr tel: 509055929. Sprawdź czy numer taki jak trzeba, bo mogłem pomylić zapisując 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jestem właśnie w trakcie podobnej inwestycji, m.in. kuchnia i łazienka. Polecam znajomego mojej drugiej połówki, Marcina: 506164611. Kupisz, nie kupisz pogadać zawsze można 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dziękować :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaster Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Możesz sobie jeszcze sprawdzić firmę Prestige na ul. Przybyszewskiego. Też robią bardzo dobre meble na wymiar, ładne i za niewielką cenę. Sam brałem u nich parę rzeczy do kuchni i do tej pory trzymają się one jak należy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 post sprzed 2 lat 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Patrz Kosmaty jaki forumowicz, zarejestrował się wczoraj, żeby tu odpisać! Co za poświęcenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi