Komunikacja Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W imieniu Starosty Brzezińskiego zapraszam wszystkich Motocyklistów na X Zlot Motocyklistów - 26 lipca 2015 r. (niedziela). Zlot w tym roku organizowany jest przez Powiat Brzeziński przy współpracy z Forum Brzezińskich Motocyklistów Program imprezy: 13.00 – spotkanie Motocyklistów na parkingu Urzędu Miasta Brzeziny, ul. Sienkiewicza 16, 13.30 – rozpoczęcie paradnego przejazdu ulicami Miasta Brzeziny i Powiatu Brzezińskiego, 14.00 – przyjazd na teren Klasztoru oo. Franciszkanów, 14.30 – Msza Święta w intencji Motocyklistów w Parafii pw. św. Franciszka z Asyżu, 15.30 – poświęcenie motocykli i wręczenie pamiątkowych gadżetów, 15.45 – prezentacja motocykli, 16.30 – poczęstunek – ogrody klasztorne, 17.00 – zakończenie Zlotu. Zapraszam i pozdrawiam Edyta Sadzak - Podinspektor w Wydziale Komunikacji i Spraw Obywatelskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak mnie opuści zły duch po sobotnim weselu to postaram się dołączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wreszcie jako Motockliści Brzezińscy udało nam się wyplenić coroczne miejsce remizy w Jordanowie. Oby tegoroczne miejsce przypadło do gustu 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To już tradycja, więc jak mogłoby mnie zabraknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Dołączam sie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1971 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja się wybieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Będę jak pogoda dopisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdro Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Mała uwaga dla ludzi wybierających się na zlot miejsce zbiórki: 13.00 – spotkanie Motocyklistów na parkingu Urzędu Miasta Brzeziny, ul. Sienkiewicza 16 Link do Google maps: https://www.google.pl/maps/place/Sienkiewicza+16,+95-060+Brzeziny/@51.7991876,19.7584273,284m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x471bd3d5e5a76491:0x88baf2ba263e9c87?hl=pl Edytowane 20 Lipca 2015 przez Uzdro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Wreszcie jako Motockliści Brzezińscy udało nam się wyplenić coroczne miejsce remizy w Jordanowie. Oby tegoroczne miejsce przypadło do gustu Dlaczego? Fajna miejscowka tam była na taki festyn :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dlaczego? Fajna miejscowka tam była na taki festyn :] Teren nie był tam odpowiedni do stawiania motocykli i zaczęliśmy się o nie martwić to taka oficjalna wymówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam to może jakaś zbiórka i paczką polecimy z Łodzi podajcie gdzie i o której ja się dostosuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Myślę że koło 12:15 na M1 byłoby ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Mi pasuje dołączę do was ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ok będę 12/15 koło wejścia ktoś jeszcze pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Pod M1 nie zdążę ale może spotkamy się na miejscu Edytowane 26 Lipca 2015 przez esquina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak dla mnie to mogę poczekać, nigdzie się nie szpiesze ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dzięki Edyta i organizatorom z roku na rok lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dzięki chłopaki za miłe towarzystwo i wyrozumiałość z prędkością przelotowa ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dziękuję wszystkim motocyklistom, którzy zawitali na X Zlot Motocyklistów w Powiecie Brzezinskim A szczególne podziękowania dla Klubu Motocyklowego KORSARZ i Aleksandrowskiego Klubu Motocyklowego WHEELS OF FIRE za docenienie mojej skromnej osoby ;* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Impreza wzorowa za rok będę na pewno tak trzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dziękuję wszystkim motocyklistom, którzy zawitali na X Zlot Motocyklistów w Powiecie Brzezinskim A szczególne podziękowania dla Klubu Motocyklowego KORSARZ i Aleksandrowskiego Klubu Motocyklowego WHEELS OF FIRE za docenienie mojej skromnej osoby ;* 20150726_192528.jpg Bo docenić nie każdy umie :D . Widziałem wcześniej mój Ojciec sie chwalił prezentami dla was :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Bo docenić nie każdy umie :biggrin: . Widziałem wcześniej mój Ojciec sie chwalił prezentami dla was :biggrin: To prawda, że nie każdy umie docenić... A z tym wyróżnieniem teraz mam taki problem, że nie wiem gdzie je powiesić w DOMU czy w PRACY? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Podobało mi się,miła atmosfera i przyjemna trasa za rok też wezmę udział ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzdro Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zapewne linki do zdjęć ze zlotu będą się pojawiać tutaj , jakby ktoś chciał obejrzeć ( przy okazji Brzeziny też starają się zrzeszyć ) http://www.motocykle-brzeziny.pl/forum/showthread.php?tid=86&page=6 Ja w tym roku byłem na zlocie jako turysta, bo niestety moto z avatara rozbite, noga się leczy i szukam nowej maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi