Buziak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Obawiam sie że tego właśnie dnia ja będę na zupełnie innym ślubie jako świadek Pana młodego :D Kurczę zapomniałbym muszę zerknąć na kalendarz :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Obawiam sie że tego właśnie dnia ja będę na zupełnie innym ślubie jako świadek Pana młodego :D Kurczę zapomniałbym muszę zerknąć na kalendarz :D Obrocisz dwa razy ... Z garniakiem moze byc problem bo bez zolwika ... Ale cos sie wymysli ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Postaram się być :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Kurde akurat w urodzinki.... ale postaram się być xD 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Potwierdzam, potwierdzam to wszystko prawda. Widzimy się 22.08 % będą chodzone prosto z lodóweczki Natomiast druhna... będzie na czym oko zawiesić 2 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Natomiast druhna... będzie na czym oko zawiesić dawaj fotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tu link do wydarzenia na fb - przykro mi Szara ale Ty niczego tam nie zobaczysz :decayed: https://www.facebook.com/events/1636662629918811/ 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Moi drodzy koledzy i koleżanki jak byście zapomnieli to przypominam że w ta sobotę nasza forumowy Szara ma ślub . Plan jest taki zbieramy się przy dworcu PKS róg Smugowej i Źródłowa o godz.14.30 przypinamy kartki na tablice rejestracyjne tudzież inne pierdoly . Podjerzdzamy po młodych na Źródłowa i lecimy do wojska Polskiego potem w lewo w Strykowska lecimy do łupkowa skręcamy w prawo pod kościół na ul. Antoniego Książka Ślub jest o 15.30 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Koniecznie ! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Obowiązkowo 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 https://goo.gl/maps/USrS0 Mapa przejazdu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 tak naprawdę my będziemy tam już od 13.30-14.00 więc lepiej być nawet moment wcześniej bo trasa do kościoła taką krótką wcale nie jest 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Malina ma rację troszkę wcześniej trzeba być a druga sprawa jest taka ze wczoraj byłem u Agaty i zobaczyłem ze od Smugowej jest rozkopana Źródłowa i jest nie przejezdna wiec zbieramy się przy Teatrze Muzycznym na parkingu ul. Północnej. Procenty się już chłodzą . Zbiórka na 14.00 Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez chylon (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Również będziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 I zonk 2 fajne obstawki.. fajnie jak by 2 obleciał.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) I zonk 2 fajne obstawki.. fajnie jak by 2 obleciał.. Daniel my tak lecimy ;-) Najpierw do Szarej a potem do Brzezin:-) Poziom level hard ale inaczej się nie da :-P Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Też będziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Daniel my tak lecimy ;-) Najpierw do Szarej a potem do Brzezin:-) Poziom level hard ale inaczej się nie da :-P JA chyba też zrobię taki myk 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 No i sobie k.....a mać pojechalem Na 13 do fabryki Prosze odemnie "ucalowac, wysciskac, wy........ć panne mloda ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Chcielibyśmy Wszystkim bardzo podziękować. Obstawka była niesamowita, mimo że padało przez parę chwil to nikt nie uciekł i jechaliście twardo. Bardzo dziękujemy i do zobaczenia na drodze 4 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi