Popular Post chylon Posted July 3, 2015 Popular Post Report Share Posted July 3, 2015 Witam. Jak większość wtajemniczonych wie nasza koleżanka Agata ( Szara członkini stowarzyszenia ) postanowiła pożegnać się z życiem panieńskim i chce powiedzieć sakramentalne TAK Swojemu przyszłemu mężowi Jankowi ( Dzanek) . Więc chciałbym zaprosić całą brać motocyklową na zrobienie mega wielkiej obstawki . Ślub odbędzie się 22.08.2015 o godz.15.30 na Antoniego Książka 40 (będzie sama ceremonia) i odprowadzenie Młodej pary do sali weselnej . Więcej szczegółów podamy bliżej terminu (miejsce zbiórki i gdzie odprowadzamy) . SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!! . Młodzi gwarantują podziękowania w postaci %. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Szykuje się obstawkowy terror roku, więc obecność obowiązkowa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Jedziem. Albo sam albo z Panterką 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemmo Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Jeśli nic nie wyskoczy to bendem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaJaga Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Nie może nas zabraknąć ;-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kwaśna Posted July 3, 2015 Popular Post Report Share Posted July 3, 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted July 3, 2015 Author Report Share Posted July 3, 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) Musiałaś tą tajemnice zdradzić to miała być niespodzianka a tu lipa 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 heheh a Skowyrne te druhenki ?? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartexx Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 meldunek obowiązkowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki coś czuję, że wielokrotnie będę przeskakiwać na koniec kolejki aby jeszcze raz dostać 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek0187 Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) Jeśli nic nie wyskoczy nie zapowiedzianego to bardzo chętnie:)) trzeba będzie się ogolic:xD buhaha Edited July 6, 2015 by Krzysiek0187 (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 ja oczywiście jestem, już szykuję specjalny wyjściowy moto-strój :-) Chylonku drogi - głowa ma roi się od pomysłów więc szykuj się na nalot pod koniec lipca w celu ustalenia paru fajnych dodatkowych opcji dla Szaraka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted July 6, 2015 Author Report Share Posted July 6, 2015 Kama juz się boje Twoich pomysłów ale spoko damy rade 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 spokojnie będzie z klasą ;-) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tomahouk Posted July 8, 2015 Popular Post Report Share Posted July 8, 2015 ja oczywiście jestem, już szykuję specjalny wyjściowy moto-strój :-) Chylonku drogi - głowa ma roi się od pomysłów więc szykuj się na nalot pod koniec lipca w celu ustalenia paru fajnych dodatkowych opcji dla Szaraka Kama coś w ten deseń planujesz 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovteq Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Ją oczywiście będę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Kama coś w ten deseń planujesz Podobno nie wolno robić na ślubie konkurencji Pannie Młodej więc wybiorę nieco skromniejszą wersję 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemmo Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Podobno nie wolno robić na ślubie konkurencji Pannie Młodej więc wybiorę nieco skromniejszą wersję Skromniej... Znaczy mniej?!? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemiczna Malina Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 daruję sobie buty 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiciu Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Jeżeli nic nie wypadnie to jestem obowiązkowo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 I ja będę, akurat wypoczęty po urlopie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmLeT Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Szykuje sie dobre łututututuu to będę obowiązkowo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Oby frekwencja dopisała liczę na sporą grupę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Czasu jeszcze sporo, jak nic nie wypadnie to się odmelduję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred89 Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) Ooooo to może któraś będzie szukać osoby towarzyszącej :-D :-D :-D Chętnie pobawie się na weselu :-P 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts