Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 3 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam. Jak większość wtajemniczonych wie nasza koleżanka Agata ( Szara członkini stowarzyszenia ) postanowiła pożegnać się z życiem panieńskim i chce powiedzieć sakramentalne TAK Swojemu przyszłemu mężowi Jankowi ( Dzanek) . Więc chciałbym zaprosić całą brać motocyklową na zrobienie mega wielkiej obstawki . Ślub odbędzie się 22.08.2015 o godz.15.30 na Antoniego Książka 40 (będzie sama ceremonia) i odprowadzenie Młodej pary do sali weselnej . Więcej szczegółów podamy bliżej terminu (miejsce zbiórki i gdzie odprowadzamy) . SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!! . Młodzi gwarantują podziękowania w postaci %. 5 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Koper Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Szykuje się obstawkowy terror roku, więc obecność obowiązkowa 2 Cytuj
carusek Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Jedziem. Albo sam albo z Panterką 1 Cytuj
Przemmo Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Jeśli nic nie wyskoczy to bendem 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kwaśna Opublikowano 3 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) 8 Cytuj
chylon Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) Musiałaś tą tajemnice zdradzić to miała być niespodzianka a tu lipa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Buziak Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 heheh a Skowyrne te druhenki ?? 2 Cytuj
ErR Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki coś czuję, że wielokrotnie będę przeskakiwać na koniec kolejki aby jeszcze raz dostać 3 Cytuj
Krzysiek0187 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli nic nie wyskoczy nie zapowiedzianego to bardzo chętnie:)) trzeba będzie się ogolic:xD buhaha Edytowane 6 Lipca 2015 przez Krzysiek0187 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 ja oczywiście jestem, już szykuję specjalny wyjściowy moto-strój :-) Chylonku drogi - głowa ma roi się od pomysłów więc szykuj się na nalot pod koniec lipca w celu ustalenia paru fajnych dodatkowych opcji dla Szaraka 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
chylon Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Kama juz się boje Twoich pomysłów ale spoko damy rade 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Chemiczna Malina Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 spokojnie będzie z klasą ;-) 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 8 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 ja oczywiście jestem, już szykuję specjalny wyjściowy moto-strój :-) Chylonku drogi - głowa ma roi się od pomysłów więc szykuj się na nalot pod koniec lipca w celu ustalenia paru fajnych dodatkowych opcji dla Szaraka Kama coś w ten deseń planujesz 7 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Kama coś w ten deseń planujesz Podobno nie wolno robić na ślubie konkurencji Pannie Młodej więc wybiorę nieco skromniejszą wersję 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Przemmo Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Podobno nie wolno robić na ślubie konkurencji Pannie Młodej więc wybiorę nieco skromniejszą wersję Skromniej... Znaczy mniej?!? 1 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 daruję sobie buty 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Wiciu Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Jeżeli nic nie wypadnie to jestem obowiązkowo 2 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 I ja będę, akurat wypoczęty po urlopie 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
OmLeT Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Szykuje sie dobre łututututuu to będę obowiązkowo 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Oby frekwencja dopisała liczę na sporą grupę 1 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Czasu jeszcze sporo, jak nic nie wypadnie to się odmelduję 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 ja to słyszałam że druhna będzie rozdawać nie tylko % ale i buziaki ( będą jeszcze inne dziewczyny rozdające buziaki także ten no ..do wyboru do koloru ) Ooooo to może któraś będzie szukać osoby towarzyszącej :-D :-D :-D Chętnie pobawie się na weselu :-P 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi