Major Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Siemanko,ostatnio pisałem o spotkaniu w domu dziecka. Teraz akcja tej samej fundacji, tak jak na plakacie Kumpel poprosił mnie, żebym zebrał ekipę do wystawienia się na ulicy, obok placu. Chodzi w tej akcji głównie o maluchów, którzy nie mają wiele do roboty w tej dzielnicy, trzeba ich jakoś zainspirować i zarazić pasję hehe Spotykamy się w ten czwartek, o godzinie 17:30 pod SDHem, później 17:45 wyjeżdżamy na plac na starym rynku, wszyscy na odcinie, niech dzieciaki mają frajdę Potrwa to z godzinkę, może dwie. Jedna ulica będzie zablokowana i przeznaczona dla nas. Dzieciaki będą mogły sobie usiąść na motocyklach, porobić fotki, będzie można kilku przewieźć (kto będzie chciał, ja na pewno ), no i jeśli tylko będzie trochę miejsca to pewnie znajdzie się kilku wariatów na jakiś mini pokaz Jeśli jesteście chętni, to proszę dajcie chociaż znać w tym poście, żebym miał orientację ile mniej więcej będzie osób Pozdrawiam serdecznie i liczę na was! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted July 1, 2015 Author Report Share Posted July 1, 2015 brak chętnych ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zino Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Będzie kilka moto z P-c 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martucha Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Ekipa z Pabianic się zbiera ;-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted July 1, 2015 Author Report Share Posted July 1, 2015 suuuper, do jutra w takim razie! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek1971 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Jadę z wami szczytny cel 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted July 2, 2015 Author Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Jeszcze raz wszystkim dziękuję za przybycie! do niedzieli wrzucę zdjęcia, nagrania i może zmontuję filmik z całego spotkania Dziękuję w imieniu swoim i organizatorów, którzy też byli mega zadowoleni LWG!!!! https://www.facebook.com/events/472504402908527/tutaj macie troszkę zdjęć z dzisiaj Edited July 2, 2015 by Major (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyngaBandit Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Byłam i potwierdzam, że było fajnie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts