Major Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siemanko,ostatnio pisałem o spotkaniu w domu dziecka. Teraz akcja tej samej fundacji, tak jak na plakacie Kumpel poprosił mnie, żebym zebrał ekipę do wystawienia się na ulicy, obok placu. Chodzi w tej akcji głównie o maluchów, którzy nie mają wiele do roboty w tej dzielnicy, trzeba ich jakoś zainspirować i zarazić pasję hehe Spotykamy się w ten czwartek, o godzinie 17:30 pod SDHem, później 17:45 wyjeżdżamy na plac na starym rynku, wszyscy na odcinie, niech dzieciaki mają frajdę Potrwa to z godzinkę, może dwie. Jedna ulica będzie zablokowana i przeznaczona dla nas. Dzieciaki będą mogły sobie usiąść na motocyklach, porobić fotki, będzie można kilku przewieźć (kto będzie chciał, ja na pewno ), no i jeśli tylko będzie trochę miejsca to pewnie znajdzie się kilku wariatów na jakiś mini pokaz Jeśli jesteście chętni, to proszę dajcie chociaż znać w tym poście, żebym miał orientację ile mniej więcej będzie osób Pozdrawiam serdecznie i liczę na was! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 brak chętnych ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Będzie kilka moto z P-c 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ekipa z Pabianic się zbiera ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 suuuper, do jutra w takim razie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1971 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jadę z wami szczytny cel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jeszcze raz wszystkim dziękuję za przybycie! do niedzieli wrzucę zdjęcia, nagrania i może zmontuję filmik z całego spotkania Dziękuję w imieniu swoim i organizatorów, którzy też byli mega zadowoleni LWG!!!! https://www.facebook.com/events/472504402908527/tutaj macie troszkę zdjęć z dzisiaj Edytowane 2 Lipca 2015 przez Major (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Byłam i potwierdzam, że było fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi