Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krs Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Kolejny odcinek z moją świnią w roli głównej. Miłego oglądania. :-) Edytowane 24 Czerwca 2015 przez krs (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 fajny klip ale chcemy coś więcej Jadę w Sierpniu również do Rumunii, więc będzie powtórka, ale pewnie bez śniegu 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Filmik genialny, brak jakiejkolwiek monotonii, po prostu sama esencja z wyprawy . Odważę się rzec, że nawet zbyt krótki, tak fajnie się go ogląda. Piękne krajobrazy, ciekawe ujęcia, urozmaicone trasy, fajny podkład muzyczny, nic tylko pozazdrościć wyprawy. Zgadzam się z przedmówcą -> chcemy więcej . 0 Cytuj
krs Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki wielkie. Fajnie słyszeć takie opinie. To bardzo motywuje, zwłaszcza, że momentami zastanawiałem się, po co marnuję tyle czasu na coś, czego i tak nikt nie obejrzy i zginie gdzieś w czeluściach internetu. Co do --> chcemy więcej.. mogę utworzyć temat z fotorelacją. Będzie można poczytać, a jak ktoś nie lubi, to dużo zdjęć mam. 1 Cytuj
Pit71 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Co do --> chcemy więcej.. mogę utworzyć temat z fotorelacją. Ja już czekam 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Matik Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki wielkie. Fajnie słyszeć takie opinie. To bardzo motywuje, zwłaszcza, że momentami zastanawiałem się, po co marnuję tyle czasu na coś, czego i tak nikt nie obejrzy i zginie gdzieś w czeluściach internetu. Co do --> chcemy więcej.. mogę utworzyć temat z fotorelacją. Będzie można poczytać, a jak ktoś nie lubi, to dużo zdjęć mam. Bardzo dobry pomysł. Podłączam się do wcześniejszych komentarzy i czekam na "więcej". Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Trawa Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Przyjemnie się ogląda, ładne widoki, fatalne drogi 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi