slavo0505 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja do F3 robiłem u Edzia wydech rombo i powiem ze po tym pierwszym 1000km brzmiał cudnie po przesłaniu zdjęc ustalił cenę, przesłałem kase a w paczce zwrotnej dostałem "zwrot" 50 zł bo okazało się ze wyszło mniej materiału czy coś tam. polecam wszystkim przeróbki kominów u niego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jeżeli dwa kominy to cena normalna. Ogonie bierze ok 250 za sztukę. Będziesz zadowolony 1 komin + kat 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, patrycja.wozniok napisał: @patrycja.wozniok najpierw zapraszamy do powitalni.. Potem sprawdzić datę ostatniego posta zanim się napisze odpowiedź. Np. tu temat się skończył 4 lata temu Nie spiesz się 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ojtam , dostanie złotą łopatę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Panowie, przecież to jest perfidna reklama. Gdzie ejs moderacja?! 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 2 godziny temu, karwoj25 napisał: Panowie, przecież to jest perfidna reklama. Gdzie ejs moderacja?! Na wakacjach 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 To słoneczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi