mdfimage Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Moja CBF 250 na oryginalnym auspuffie chodzi zdecydowanie zbyt cicho, a ceny opcjonlanych (dominator,akrap itp) przerażają :/ Zastanawiam się gdzie w łodzi jest jakiś zakład/spec od wybebeszania wydechów i strojenia dźwięku ? Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Edek z EdHaust jest bardzo polecany 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Edek z EdHaust jest bardzo polecany oooo takk!!! mam jego robotę przy fazerku i jestem mega zadowolona 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutToDie Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jest też tańsza opcja https://www.youtube.com/watch?v=A1fTp4M9Kjk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 edhaust 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A jaki jest koszt i na czym polega wybebeszanie ? 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybcia Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jest też tańsza opcja https://www.youtube.com/watch?v=A1fTp4M9Kjk Seems Legit 0 Cytuj MZ ETZ 150 > Yamaha FZS600 Fazer > Honda CBR 900RR SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Nie rob sam oddaj do Edka on zrobi profesjonalnie na odpowiednich materialach i bedziesz mial gwarancje na to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Rozumiem że motocykl macie do. 5 min przejażdzek . Wniosek mœj wynika z tego że miałem " przyjemność" przejechać ok 100 km motocyklem który miaL założony przelot i powiem że nie czułem się fajnie. Nie przekonają mnie argumenty typu będzie mnie słychać w puszkach bo ci co w puszkach są usLyszą cie jak już ich wyprzedzisz , ale twoje małpy i twój cyrk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 ja tam 2 sezon latam z przelotem i mi nie przeszkadza, często śmigamy we dwóch na przelotach i nikt nie narzeka Z własnego doświadczenie wiem że więcej samochodów ustępuje mi miejsca gdy mam przelot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Edek tez dorabia tez db killery wiec problemu nie ma. Jam mam przeloty i wogole nie przeszkadzaja w jezdzie a wrecz jazda z nimi to sama przyjemnosc sluchania grzmotu V2 No i auta w miescie juz z daleka zjezdzaja i piesi nie wyskakuja na jezdnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ja też mam wydech EDZIA (wersja średnio głośna 106 db - sprawdzałem po podbitym badaniu technicznym) i jestem zadowolony. A najlepiej umówić się z kimś kto ma taki wydech przerobiony i posłuchać na żywo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Rozumiem że motocykl macie do. 5 min przejażdzek . Wniosek mœj wynika z tego że miałem " przyjemność" przejechać ok 100 km motocyklem który miaL założony przelot i powiem że nie czułem się fajnie. Nie przekonają mnie argumenty typu będzie mnie słychać w puszkach bo ci co w puszkach są usLyszą cie jak już ich wyprzedzisz , ale twoje małpy i twój cyrk Mam akurat akcesoryjny wydech hurrica, bardzo głośny i jakoś trasy 200-500 km bez problemu z prędkościami autostradowymi + trochę więcej. Bardziej słychać wiatr niż wydech. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Oj,z kominkiem ryczacym to miodzio:)jak dobrze daje to nawet po po skończonej jeździe,siedząc godzinie w domku słychać w bani chaos hehe Pafcio mnie pan Policjant stojac przy Prądzyńskiego mowil ze słyszał mnie juz z Ronda Lotników jak zamierzałem w jego kierunku Jak fajnie gra to miło posłuchać. Polecany pan Edek robi dobrą robotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Polecam https://m.facebook.com/edhaust-220305788030250/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Damn, już maila nasmarowałem. A ty Wielebny też masz u Edzia przerabiany? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja mam leovince, bo się trafił, ale jak przerabiać to tylko u edka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Kata zostawiłeś? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Nie założyłem komplet W 1100 katalizator i wydech to jeden element w 1150 dużo ludzi zostawia orginalna końcówkę tylko wywala kata i wkłada y rure Edytowane 9 Marca 2016 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wal do edka, 100% osób zadowolonych z jego roboty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 470 za przerobienie wydechu, wywalenie kata z puszki i przesyłka. Cena dobra? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Można powiedzieć "standardowa". Ja też zapłaciłem u Edzia coś koło 500 i tak, też jestem baaaardzo zadowolony Co prawda, jeszcze nie dojeździłem 1500km zalecanych przez Edzia, by zaczął brzmieć w swojej ostatecznej formie, to i tak już jest meeega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jeżeli dwa kominy to cena normalna. Ogonie bierze ok 250 za sztukę. Będziesz zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Najlepszy sportowy wydech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dostałem paczkę od Edka , za tydzień jej posłucham ....z sąsiadami oczywiście 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi