Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Przerabianie I Wybebeszanie Wydechów - Gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja CBF 250 na oryginalnym auspuffie chodzi zdecydowanie zbyt cicho, a ceny opcjonlanych (dominator,akrap itp) przerażają :/

Zastanawiam się gdzie w łodzi jest jakiś zakład/spec od wybebeszania wydechów i strojenia dźwięku ?

Z góry dzięki :smile:

fuc5jq.jpg

Opublikowano

Edek z EdHaust jest bardzo polecany ;)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Edek z EdHaust jest bardzo polecany ;)

oooo takk!!! 

mam jego robotę przy fazerku i jestem mega zadowolona :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

A jaki jest koszt i na czym polega wybebeszanie ?

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rob sam oddaj do Edka on zrobi profesjonalnie na odpowiednich materialach i bedziesz mial gwarancje na to :smile:

Opublikowano

Rozumiem że motocykl macie do. 5 min przejażdzek . Wniosek mœj wynika z tego że miałem " przyjemność" przejechać ok 100 km motocyklem który miaL założony przelot i powiem że nie czułem się fajnie. Nie przekonają mnie argumenty typu będzie mnie słychać w puszkach bo ci co w puszkach są usLyszą cie jak już ich wyprzedzisz , ale twoje małpy i twój cyrk

Opublikowano

ja tam 2 sezon latam z przelotem i mi nie przeszkadza, często śmigamy we dwóch na przelotach i nikt nie narzeka :smile:

Z własnego doświadczenie wiem że więcej samochodów ustępuje mi miejsca gdy mam przelot :smile:

Opublikowano

Edek tez dorabia tez db killery wiec problemu nie ma. Jam mam przeloty i wogole nie przeszkadzaja w jezdzie a wrecz jazda z nimi to sama przyjemnosc sluchania grzmotu V2 :smile: No i auta w miescie juz z daleka zjezdzaja i piesi nie wyskakuja na jezdnie :smile: 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też mam wydech EDZIA (wersja średnio głośna 106 db - sprawdzałem po podbitym badaniu technicznym) i jestem zadowolony. A najlepiej umówić się z kimś kto ma taki wydech przerobiony i posłuchać na żywo. 

Opublikowano

Rozumiem że motocykl macie do. 5 min przejażdzek . Wniosek mœj wynika z tego że miałem " przyjemność" przejechać ok 100 km motocyklem który miaL założony przelot i powiem że nie czułem się fajnie. Nie przekonają mnie argumenty typu będzie mnie słychać w puszkach bo ci co w puszkach są usLyszą cie jak już ich wyprzedzisz , ale twoje małpy i twój cyrk

Mam akurat akcesoryjny wydech hurrica, bardzo głośny i jakoś trasy 200-500 km bez problemu z prędkościami autostradowymi + trochę więcej. Bardziej słychać wiatr niż wydech.

Opublikowano

Oj,z kominkiem ryczacym to miodzio:)jak dobrze daje to nawet po po skończonej jeździe,siedząc godzinie w domku słychać w bani chaos hehe

Pafcio mnie pan Policjant stojac przy Prądzyńskiego mowil ze słyszał mnie juz z Ronda Lotników jak zamierzałem w jego kierunku :smile:

Jak fajnie gra to miło posłuchać.

Polecany pan Edek robi dobrą robotę

Opublikowano

Damn, już maila nasmarowałem. A ty Wielebny też masz u Edzia przerabiany?

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

Ja mam leovince, bo się trafił, ale jak przerabiać to tylko u edka

Opublikowano

Kata zostawiłeś?

-- Albert Einstein

Opublikowano (edytowane)

Nie założyłem komplet

W 1100 katalizator i wydech to jeden element w 1150 dużo ludzi zostawia orginalna końcówkę tylko wywala kata i wkłada y rure

Edytowane przez wielebny67 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wal do edka, 100% osób zadowolonych z jego roboty.

Opublikowano

470 za przerobienie wydechu, wywalenie kata z puszki i przesyłka. Cena dobra?

-- Albert Einstein

Opublikowano

Można powiedzieć "standardowa". Ja też zapłaciłem u Edzia coś koło 500 i tak, też jestem baaaardzo zadowolony  :riding:  Co prawda, jeszcze nie dojeździłem 1500km zalecanych przez Edzia, by zaczął brzmieć w swojej ostatecznej formie, to i tak już jest meeega :smile:

Opublikowano

Jeżeli dwa kominy to cena normalna. Ogonie bierze ok 250 za sztukę. Będziesz zadowolony

Opublikowano

Najlepszy sportowy wydech

Opublikowano

Dostałem paczkę od Edka :whistling:, za tydzień jej posłucham ....z sąsiadami oczywiście :ph34r: 

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"