Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Dni Testowe W Moto-Moto Kawasaki 26-27.06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zapraszamy serdecznie wszystkich fanów jednośladów na dni testowe pod hasłem "PIĘKNA I BESTIA" do salonu Moto-Moto Kawasaki.
W nasze skromne progi zagości na ten czas dla jednych piękna a dla innych bestia czyli najmłodsze dziecko Kawasaki H2! Jej urodę będzie można podziwiać w dniach 26-27 czerwca w godzinach naszej pracy zaś oblicze bestii ukazywać będziemy odpalając i dając odrobinę po garach w sobotę o każdej pełnej godzinie czyli 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00:)
W tych dniach organizujemy również dla państwa przejazdy grupą z przewodnikiem.
Dostępne motocykle to: 
- ZZR 1400
- GTR
- ZX10-R
- VULCAN S
- VERSYS 650
- W 800
- J300

Zapisy na jazdy testowe odbywają się:
- Drogą mailową pod adresem kawasakicrew@moto-moto.net.pl
- Telefonicznie pod nr 602-613-101

Informacje, które muszę być zawarte w zgłoszeniu:
- Imię i nazwisko
- Wybrany pojazd testowy
- Aktualnie posiadany motocykl
- Prawo jazdy kat A od:

REGULAMIN JAZD TESTOWYCH ZOSTANIE WYSŁANY W ODPOWIEDZI NA ZGŁOSZENIE

Te oraz inne atrakcje tylko u nas już niebawem odwiedź nas i zabierz znajomych:"

https://www.facebook.com/events/126952317636877/

http://moto-moto.net.pl/

Opublikowano

Już się zapisałem na zapoznanie z zx10r :biggrin::D:D

Opublikowano

ktoś potwierdzi jak wyglądają jazdy testowe od strony $? ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

500zł kaucja i umowa... nie to co w bmw..

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

Opublikowano

Z moich doświadczeń wynika że... Nic tu się kupy nie trzyma

W BMW w dniach powszednich jazdy próbne są za darmo, kaucja 2000pln plus umowa, a jak dobrze pogadasz to zamiast kaucji zostawiasz kluczyki i dowód swojego motonga. Na dniach otwartych 500 pln i 50 za jazdę próbną.

W Kawasaki w dniach powszednich albo się nie da umówić na jazdę próbną a jak już to 300 pln za "wypożyczenie" motocykla plus -uwaga!- 10% wartości motocykla kaucji. Tak mi krzyknęli w dwóch salonach w wawie. Dobrze ze jazdy próbne bezkosztowo bo zygzak fajną maszynką jest

V

Opublikowano

500zł kaucja i umowa... nie to co w bmw..

Na umowie jest 5000zł kaucji

Opublikowano

No to słabo...jeśli nikt sie nie pomylił. Te 500 zeta w Liberty to tzw. udział własny dla ubezpieczyciela, tj. jakby ktos pada zaliczył to te 500 też  idzie na pokrycie szkód. Ale 5 tysi udziału własnego to chyba jakaś kicha jest. A może chcą mieć spokój na drzwiach otwartych.

Live slow!!!

Opublikowano (edytowane)

Ja dostałem umowę mailem :

"6. Najemca zobowiązuje się w dniu zawarcia niniejszej umowy do wpłaty kaucji w kwocie 500,00 zł( słownie :pięćset zł), tytułem zabezpieczenia ewentualnych szkód mogących powstać w związku z użytkowaniem przez Najemcę pojazdu."

Edytowane przez kwinto (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Potwierdzam. Dzisiaj tez otrzymałem umowę, kaucja 500 pln.

Do zobaczenia w sobotę :smile:

Opublikowano

Klimekraf - a nie byłoby najprościej zadzwonić i zapytać? Też mam 500 więc wychodzi, że taka kwota jest przyjęta. Może jest jakieś kryterium od kiedy ma się A? 

Jak ktoś w piątek się wybiera - to do zobaczenia!

Opublikowano (edytowane)

Ja już polatałem na 10tce, rewelacyjne lusterka, fajnie pogania, lekkie to jak piórko, hamulce robią robotę przy tej masie to jednopalczaste ruchy, siedzenia obszyte antypoślizgowo też ułatwiają zakotwiczenie i nie trzeba leżeć na baku żeby powietrze nas omijało chyba szyba jest wyższa. O 17tej 1400 cm sprawdzam. :biggrin:

Edit:

Postawiłem moją dychę z tą nową i wygląda na to że nówka ma niżej obsadzone siedzisko i bardziej pionowo ustawiona owiewkę dlatego łatwiej się schronić przed wiatrem. Zaczęło padać o 17tej i był lekka obsuwa czasowa ale koło 18tej dosiadłem ZZR1400 (podziękowania dla Moto-Moto za cierpliwość) było mokro więc nie kozaczyłem wrażenia: ma ten moment więc i zbiera się ładnie, mimo wyglądu nie sprawia wrażenia ciężkiej, szyba z wycięciami sprawia że nie ma problemu z wiatrem, mimo wszystko siedzi się w pozycji lekko sportowej więc to raczej krążownik autostradowy niż globtroter :biggrin:, osłony wydechów pod piętami sprawiają że możemy wygodnie oprzeć całe stopy.     

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)