arczix007 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Hejka, wczoraj część z was miała okazję poznać moją Kawkę z 99r., którą nabyłem dosłownie 3 tygodnie temu. Kawka była już chyba notowana na forum, a można to poznać po obramowaniu tablicy rejestracyjnej Mam nadzieję, że posłuży mi trochę, a bynajmniej do czasu, kiedy będzie mi "mało" W planach mam zamiar trochę odświeżyć Kawę ze strony wizualnej czyli wymiana manetek, dźwigni, lusterek (jak któreś będą lepiej pasowały), kierunki i być może jak fundusz pozwoli to wydech na trochę głośniejszy, basowy a'la BOS Gdybyście coś mogli polecić z powyższych rzeczy to piszcie śmiało Swoją drogą znacie jakieś wydechy, które podchodzą pod ZR7? Szukałem trochę po necie, ale z racji, iż jest to starszy model, ciężko cokolwiek znaleźć Chyba, że ktoś zajmuje się przeróbką oryginału to proszę o cynk. Trochę zdjęć, które będę zapewne dodawał z czasem w tym temacie. W dniu kupna : A tu z ostatniego wypadu do Uniejowa pod samym zamkiem: Edytowane 19 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Uważam że kawa jest lepsza niż śmietana. A niebieska to nawet sprawia trochę frajdy z jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Elegancka Kawa A co do wydechu i przeróbki... Edek Edhaust 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 O też własnie, nie wiedziałem pod jakim nickiem występuje Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! Jak każdy wiadomo Też mam taką nadzieję także podziękować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybcia Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? 0 Cytuj MZ ETZ 150 > Yamaha FZS600 Fazer > Honda CBR 900RR SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? Powiem Ci szczerzę, że nawet nie wiem Ale wydaje mi się, że tak (a bynajmniej wyglądają tak samo jak oryginały ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi