arczix007 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 (edited) Hejka, wczoraj część z was miała okazję poznać moją Kawkę z 99r., którą nabyłem dosłownie 3 tygodnie temu. Kawka była już chyba notowana na forum, a można to poznać po obramowaniu tablicy rejestracyjnej Mam nadzieję, że posłuży mi trochę, a bynajmniej do czasu, kiedy będzie mi "mało" W planach mam zamiar trochę odświeżyć Kawę ze strony wizualnej czyli wymiana manetek, dźwigni, lusterek (jak któreś będą lepiej pasowały), kierunki i być może jak fundusz pozwoli to wydech na trochę głośniejszy, basowy a'la BOS Gdybyście coś mogli polecić z powyższych rzeczy to piszcie śmiało Swoją drogą znacie jakieś wydechy, które podchodzą pod ZR7? Szukałem trochę po necie, ale z racji, iż jest to starszy model, ciężko cokolwiek znaleźć Chyba, że ktoś zajmuje się przeróbką oryginału to proszę o cynk. Trochę zdjęć, które będę zapewne dodawał z czasem w tym temacie. W dniu kupna : A tu z ostatniego wypadu do Uniejowa pod samym zamkiem: Edited June 19, 2015 by arczix007 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X76 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Uważam że kawa jest lepsza niż śmietana. A niebieska to nawet sprawia trochę frajdy z jazdy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frager Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Elegancka Kawa A co do wydechu i przeróbki... Edek Edhaust 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfeti Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arczix007 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 O też własnie, nie wiedziałem pod jakim nickiem występuje Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! Jak każdy wiadomo Też mam taką nadzieję także podziękować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybcia Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arczix007 Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? Powiem Ci szczerzę, że nawet nie wiem Ale wydaje mi się, że tak (a bynajmniej wyglądają tak samo jak oryginały ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts