arczix007 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Hejka, wczoraj część z was miała okazję poznać moją Kawkę z 99r., którą nabyłem dosłownie 3 tygodnie temu. Kawka była już chyba notowana na forum, a można to poznać po obramowaniu tablicy rejestracyjnej Mam nadzieję, że posłuży mi trochę, a bynajmniej do czasu, kiedy będzie mi "mało" W planach mam zamiar trochę odświeżyć Kawę ze strony wizualnej czyli wymiana manetek, dźwigni, lusterek (jak któreś będą lepiej pasowały), kierunki i być może jak fundusz pozwoli to wydech na trochę głośniejszy, basowy a'la BOS Gdybyście coś mogli polecić z powyższych rzeczy to piszcie śmiało Swoją drogą znacie jakieś wydechy, które podchodzą pod ZR7? Szukałem trochę po necie, ale z racji, iż jest to starszy model, ciężko cokolwiek znaleźć Chyba, że ktoś zajmuje się przeróbką oryginału to proszę o cynk. Trochę zdjęć, które będę zapewne dodawał z czasem w tym temacie. W dniu kupna : A tu z ostatniego wypadu do Uniejowa pod samym zamkiem: Edytowane 19 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
X76 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Uważam że kawa jest lepsza niż śmietana. A niebieska to nawet sprawia trochę frajdy z jazdy 0 Cytuj
Frager Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Elegancka Kawa A co do wydechu i przeróbki... Edek Edhaust 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
elfeti Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! 0 Cytuj
arczix007 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Znam poprzedniego właściciela, dbało moto, ale mało jeździł - @MateuszZR7 O też własnie, nie wiedziałem pod jakim nickiem występuje Fajne moto, sam miałem S Twój trochę przerobiony ... ale z tego co wiem MateuszZR7 robił to dla siebie więc na pewno posłuży. Szerokości! Jak każdy wiadomo Też mam taką nadzieję także podziękować 0 Cytuj
Rybcia Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? 0 Cytuj MZ ETZ 150 > Yamaha FZS600 Fazer > Honda CBR 900RR SC33
arczix007 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Fajny sprzęt, kiedyś się nad takim zastanawiałem. Czy przednie tarcze są oryginalne ? Powiem Ci szczerzę, że nawet nie wiem Ale wydaje mi się, że tak (a bynajmniej wyglądają tak samo jak oryginały ) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi