Skocz do zawartości

madzia

madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać na forum . 

Szukaj ogłoszeń od właścicieli nie od handlarzy . Możemy podlecieć i Ci pomóc w obejrzeniu moto 

Cześć Madziu ahh kobieta witając się na forum i od razu temat kwitnie powodzenia w poszukiwaniach Varadero fajny sprzęt tak jak i CBR niemniej jednak czego byś nie wybrała; 2 kółka to i tak najlepszy wybór trzymam kciuki i mam nadzieje do zobaczenia na drodze i zlotach

Edytowane przez arczix007 (wyświetl historię edycji)

Witaj Madziu! (jak mi się dobrze to imię kojarzy...  :biggrin: )

Pomysł ze 125 jest jak najbardziej dobry, sam tak zaczynam i naprawdę nie żałuję.

Jeśli tylko wybierzesz coś co nie jest chińczykiem to na pewno będziesz zadowolona i dasz sobie trochę czasu na naukę... A ta jak wiemy w przypadku motocykla jest jak najbardziej potrzebna :smile:

Powodzenia w poszukiwaniach, a jakbyś chciała zobaczyć jak może wyglądać i jeździć 125-ka to daj znać  ;)

Siemasz!

Oczywiscie, ze bierz 125. Te motocykle teraz tak trzymają cenę, ze jeśli nic nie zniszczysz to za rok pójdzie za tyle samo, a przy odrobinie cierpliwości i pomocy brata nawet drożej!!

Powodzenia w wyborach!

• 3 tygodnie później...

Zdecydowałam jesienią (poza sezonem mam nadzieję że troszkę taniej jest) kupić jakąś 600tkę na kilka sezonów. Na oku mam Hondę Hornet, Yamahę Fazer czy Suzuki SV650. 

Wiosną tak jak wspomniałam, robię prawko na A ;)

A ogólnie to śmigam Hondą CB450s po polnych drogach ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

No i jest! Po wczorajszym oglądaniu przyjedzie w czwartek do mnie moja bestia Hornet (600ccm) rocznik 2004.

Po obejrzeniu, wymaga parę poprawek.

Braki które ma to lewy podnożek i lewe lusterko. Ma lekko wgnieciony bak.

W Zgierzu na Łęczyckiej planuję wyprostować felgę przednią. Będę musiała sprawdzić czy kierownica nie jest krzywa...

Mruczy baardzo fajnie :smile: Sprawdzony, skrzynia biegów ładnie śmiga, płyny ma, opony nowe, silnik mruczy, nie kaszle ;)

Biorąc pod uwagę, że to mój pierwszy motocykl, chciałam jakiegoś niedrogiego rumaka :smile:

36whuBE.jpg

g9zfw2Z.jpg?1