chylon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Powitać na forum . Szukaj ogłoszeń od właścicieli nie od handlarzy . Możemy podlecieć i Ci pomóc w obejrzeniu moto 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czołem! Trzymam kciuki za właściwy wybór 2oo 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Powitać ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć Madziu ahh kobieta witając się na forum i od razu temat kwitnie powodzenia w poszukiwaniach Varadero fajny sprzęt tak jak i CBR niemniej jednak czego byś nie wybrała; 2 kółka to i tak najlepszy wybór trzymam kciuki i mam nadzieje do zobaczenia na drodze i zlotach Edytowane 25 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witaj Madziu! (jak mi się dobrze to imię kojarzy... ) Pomysł ze 125 jest jak najbardziej dobry, sam tak zaczynam i naprawdę nie żałuję. Jeśli tylko wybierzesz coś co nie jest chińczykiem to na pewno będziesz zadowolona i dasz sobie trochę czasu na naukę... A ta jak wiemy w przypadku motocykla jest jak najbardziej potrzebna Powodzenia w poszukiwaniach, a jakbyś chciała zobaczyć jak może wyglądać i jeździć 125-ka to daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Siemasz! Oczywiscie, ze bierz 125. Te motocykle teraz tak trzymają cenę, ze jeśli nic nie zniszczysz to za rok pójdzie za tyle samo, a przy odrobinie cierpliwości i pomocy brata nawet drożej!! Powodzenia w wyborach! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalj Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmok Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Cześć. Moim zdaniem pewnie że kupić. Po co czekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zdecydowałam jesienią (poza sezonem mam nadzieję że troszkę taniej jest) kupić jakąś 600tkę na kilka sezonów. Na oku mam Hondę Hornet, Yamahę Fazer czy Suzuki SV650. Wiosną tak jak wspomniałam, robię prawko na A A ogólnie to śmigam Hondą CB450s po polnych drogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malar Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 cześć.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 No i jest! Po wczorajszym oglądaniu przyjedzie w czwartek do mnie moja bestia Hornet (600ccm) rocznik 2004. Po obejrzeniu, wymaga parę poprawek. Braki które ma to lewy podnożek i lewe lusterko. Ma lekko wgnieciony bak. W Zgierzu na Łęczyckiej planuję wyprostować felgę przednią. Będę musiała sprawdzić czy kierownica nie jest krzywa... Mruczy baardzo fajnie Sprawdzony, skrzynia biegów ładnie śmiga, płyny ma, opony nowe, silnik mruczy, nie kaszle Biorąc pod uwagę, że to mój pierwszy motocykl, chciałam jakiegoś niedrogiego rumaka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Gratulacje. Geometria sprawdzona? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeszcze nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi