Pit71 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Z tego tematu wyjdzie miazga,jak w "Nie lubię za***rdalać".Miałem coś napisać,ale 2 pkt.karne mógłbym zarobić,odpuszczam. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 www.żal.pl Co Was to interesuje czy ktoś się ubiera tak czy inaczej na moto? jego sprawa. Zaraz cała strona jaki to on 'mądry'. Mnie tez nie chciałoby się kombiaka zakładać na 5 minut jazdy, więcej ubierania niż jeżdżenia plus spocone jaja. Jak ma we mnie ktoś przyje**** autem to może to zrobić jak idę, nie musi mi jeszcze moto niszczyć Ale każdy kij ma dwa końce, wyjeba**** się kiedyś sam z siebie i do tej pory nie wymyśliłem dlaczego, ale akurat kombi miałem. Niech każdy sobie jeździ jak chce i jak mu wygodnie, po co zaraz go od głupków wyzywać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi