Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 słuchajcie, trochę nazbierałem butelek po piwie, w garażu będzie z czterysta zna ktoś sklep w którym skupią taką ilość butelek na raz bez wołania paragonu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 teraz każdy sklep powinien Ci przyjąć butelki bez wołania paragonu, przynajmniej tak mi się wydaje co prawda jak masz taką ilość, to nie wiem czy Ci przyjmą powinni w kauflandzie masz automat do skupu butelek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 w Kauflandzie powiadasz? dzięki, sprawdzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 teraz każdy sklep powinien Ci przyjąć butelki bez wołania paragonu, przynajmniej tak mi się wydaje W 50% wydaje Ci się dobrze. Każdy sklep ma obowiązek przyjąć butelki, zgodnie z ustawą o surowcach wtórnych ale nie ma obowiązku zapłacenia za te butelki. Więc robisz jednym słowem czyn społeczny i oddajesz za darmo. Podstawą do wypłacenia Ci kaucji za butelki jest paragon. Niektórzy sprzedawcy i tak płacą i przyjmują butelki bez paragonu, ale jest to tylko ich dobra wola a nie obowiązek. Koło Kopernika jest Groszek, gdzie nigdzie nie wołali ode mnie paragonu ale nie wiem jak postąpią z taką ilością 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 może po prostu punkt skupu butelek? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 zacznę od Kauflandu, podjadę przyczepą i zrzucę co mam powoli kończy mi się miejsce w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 tylko sprawdź czy w kasie pani Ci wyda na podstawie paragonu kasę czy będziesz mógł tylko kupić piwa bez kaucji za butelkę ale będziesz miał wtedy dużo pełnych butelek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 powoli kończy mi się miejsce w garażu 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 było jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Słuchaj no, postaw se ściankę z tych butelek kładąc je poziomo na sobie. Do każdej wrzucaj dziennie po dychu. A jak zapełnisz wszystkie będziesz miał na tyle piwa i wachy że ja pier.le 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Słuchaj no, postaw se ściankę z tych butelek kładąc je poziomo na sobie. Do każdej wrzucaj dziennie po dychu. A jak zapełnisz wszystkie będziesz miał na tyle piwa i wachy że ja pier.le Hipotetycznie,jeżeli część butelek w tym garażu jest moja czy mam szansę je odzyskać po napełnieniu dychami? 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Hipotetycznie,jeżeli część butelek w tym garażu jest moja czy mam szansę je odzyskać po napełnieniu dychami? no ba! u mnie jak w banku* * - wiesz jakim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Byłeś już w kaufie? udało się sprzedać butelki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A nie lepiej je znowu napełnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Byłeś już w kaufie? udało się sprzedać butelki? Nie, zostawiam to na wolny weekend. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi