filet Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 W zeszłym sezonie kupiłem za pare groszy przyczepę bagażową. Ale zamiar był taki abym mógł transportować nią swoje moto. I tu pojawia sie pytanie. Może ktoś przerabiał juz taka przyczepę i ma jakis solidny patent na taka przeróbkę lub jakakolwiek wiedze w tym temacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jesli na jedno moto to wystarczy ze posrodku przykrecisz wzdluż przyczepy kątowniki tak zeby miedzy nie weszly koła ,z przodu byloby dobrze zamontować jeszcze blokade do przedniego kola tak zeby nie suwalo sie do przodu i na boki, mozna wygiać rurke pół calową tak jak jest w przyczepach motocyklowych no i jeszcze zaczepy do pasów z tylu przyczepy tak żeby łapać tył motocykla i takie tez zaczepy z przodu. Wszsytko to pod warunkiem ze przyczepa jest na tyle dluga ze cale moto sie na niej miesci bo jesli jest krótsza no to musisz zamiast plaskowników zamotować szyne na której bedzie moto stało. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dokładnie to nic skomplikowanego na pewno można ogarnąć temat samemu nawet myślę że ta szyna na koła nie jest aż tak bardzo potrzebna jeśli wchodzi na nią cały motocykl a podłoga jest drewniana, chyba że jest gładka blacha to lepiej założyć żeby przypadkiem się nie u śliznął. Najważniejsze porządne uchwyty z przodu i tyłu do mocowania pasów no i coś do zblokowania motocykla żeby nie wyprzedził Ciebie podczas mocnego hamowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ok powalczę. Musze sie przyjzec tej mojej przyczepie. Szczególnie podłodze. dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja mam taki system transportu motocykla. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi