Mark_Ka Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 125-tką ktoś się wybiera ? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Oficjalnie ile osób rusza ??. Bo chyba pojadę do garażu umyć motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Aga skad ruszasz? Prze brojce lecimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Lecę sama wiec mogę do was gdzieś dołączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie znam was zbyt wilu ale z chęcią podjade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja gdzieś około 14:15 będę pod sklepem Pabianicka odrzanska poczekacie? ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dołączymy w drodze po młodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Zaczynam się szykować i postaram sie być na 14 możliwy poślizg 10 minut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Było całkiem miło, znów poznaliśmy z plecakiem masę fajnych ludzi za co dziekujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Bo motocykliści to fajni ludzie 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Druty mi z opony wyszły dzięki było miło i.mega gorąco 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak zwykle obstawka udana jeszcze raz najlepszego dla młodych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek0187 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja rowniez dziękuję za wspólny czas i loody. Szkoda tylko że kask mi się uszkodzil:( powodzenia i do zobaczenia nastepnym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) W Kurowicach rzeczywiście jest parafia narzeczonej i ŁADNY kościół ale od czerwca do września jest tam remont i musieliśmy wybrać inną parafię, więc padło na Bedoń Dbam też o to żeby traska była dłuższa U nas też jest ładnie , więc dobrze wybraliście !! Akurat przejeżdżałem z przyjaciółką na rowerach jak się wszyscy ustawiali i też "warczeliśmy" Dużo dobrego na nowej drodze życia !!!! Edytowane 5 Lipca 2015 przez SamotnyJeździec (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Pany a ktoś ma może jakieś zdjęcia z tego naszego zamieszania ??? Bo chce się dowiedzieć który mi to oponę oskubał do drutów ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciu Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Chcieliśmy BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za przybycie i super obstawkę w tak upalny dzień Jesteście wielcy!!! Do zobaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi