Agi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witajcie Chciałam Wam przedstawić mój nowy nabytek: Suzuki SV650S K5. Moto troszkę poharatane - pospawane plastiki z lewej strony, ale mi to nie przeszkadza Na tę chwilę jest jeszcze trochę za wysoki - jeżdżę jak baletnica, jak się zatrzymuję to staję na czubkach palców. Sprawa jest do dogrania i będzie dobrze, na początek kanapa, a jak to będzie mało to zainwestuję w kości. Zdjęcia: Pozdrawiam i do zoba na drodze 2 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 spuść trochę powietrza z kół, i problem "baletnicy" rozwiązany a na poważnie, zainwestuj czym prędzej, bo jak będzie dziura w podłożu, garby, inne nierówności, skończysz leżąc na podłożu pod moto, bo Ci nóżki zabraknie. ps. ładne, bo czerwone, a te są najszybsze 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ładniutka intensywna czerwień aż chce się żyć jeszcze jak dodać "baletnicę" to już bajkowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 a na poważnie, zainwestuj czym prędzej, bo jak będzie dziura w podłożu, garby, inne nierówności, skończysz leżąc na podłożu pod moto, bo Ci nóżki zabraknie. Już Agnieszce (Glebie) mówiłem wielokrotnie, że obniżenie powinno być pierwszym wydatkiem a nie "gdzieś tak w kolejce". Jakby posłuchała to byłoby 3-4 gleby mniej 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Muy, muy guapo este rojo PS. Obniż na zawiasie tą Rojo jak za wysoka (wpuść lagi w półki i skręć sprężynę z tyłu) zamiast ciąć kanape i kupować kości. Szybko, bezinwazyjnie i bezfinansowo Edytowane 5 Czerwca 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 A po obniżeniu zmiana komina, bo to fabryczna lufa jest za wielka i strasznie pierdzi Ogólnie śliczna SV-ka, a czerwonych jest ogólnie mało. Niech Cię wozi bez awaryjnie jak moja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witamy, kolejna sv-ka, zapraszamy do drużyny SV:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Komin jest po wizycie w Edhaust, więc póki co nie będę z nim nic robić, może kiedyś jak się dorobię to coś zmienię I taka mała uwaga na przyszłość: to jest ten Rojo 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Gratki - fajny TEN Rojo! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Przepraszam, już poprawiłem, myślałem że to "dziewczynka" jest. 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ładny ten Rojo , czyli czerwony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Mały update Rojo dorobił się stelaża i kufra - -Max 50. Dziś doszły w końcu [5tyg oczekiwania] klameczki, póki co czekają na założenie. A oto jak moto prezentuje się z kufrem: Na początku był problem z wysokością, ale dzięki kumplowi problem znikł - oddał mi swoje obniżone siedzenie. Teraz moto ma wysokość podobną do Giezika [GS500]: Pozdro 3 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Coraz lepiej wygląda! A ostatnie foto wymiata! Edytowane 24 Lipca 2015 przez Lancet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 bardzo ładna sv-ka 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgrabna niczym właścicielka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 ładna sztuka wrzuć foty z klamkami jak już będą.... LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 raczej foty w bikini na moto w tę letnią pogodę 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 I założyłam klameczki Przed i po: 2 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Klamki to bardzo dobra inwestycja Pięknie wyglądają i wygodniejsze (Takie moje zdanie) Ładna Suza! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nico zgadzam się z Tobą w 100% 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Widzę kolejna SV w Łowiczu Co do klamek to faktycznie wygląda o niebo lepiej , mi też by się przydały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi