akamutos Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Czołgiem Planuję zmianę motocykla na cruiser, ale mam pewne obawy co do jego wielkości. Jestem dość wysoki (195cm) i obawiam się, że sporo maszyn może być dla mnie po prostu za mała Byłem w tym roku na bajzlu, ale słabo było jeśli chodzi o używane moto od handlarzy (tak, aby się chociaż na sucho przymierzyć). Na http://cycle-ergo.com/patrzyłem, ale to mimo wszystko tylko obrazki Zastanawiam się nad czymś z pojemności 600 - 1000, budżet ok 10k. Czy ktoś z Was jest w stanie poratować radą, sam jest tego wzrostu lub może ma jakiegoś kolegę podobnego wzrostu z cruiserem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byszek Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja siadam i robią mi zdjęcie z b oku. 188cm i 150kg żywej wagi,ale znajdę coś dla siebie:) szukam vulkana 1500,żeby się przymierzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywcia Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Na ten wzrost to do głowy mi przychodzi intruder C90 -1500 ew VS1400 z wysuniętymi podnózkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemko89 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Na ten wzrost to do głowy mi przychodzi intruder C90 -1500 ew VS1400 z wysuniętymi podnózkami dobrze prawisz ale kolega musi mocno budżet nadwyrężyć aby kupić coś w dobrym stanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywcia Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) ostatnio była fajna VS1400 za 12 000 przygotowana jak dla niego https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-suzuki-intruder-vs-1400-CID5-IDiWfUL.html#500a08564a fakt że to nie cruiser a choper ale Edytowane 5 Lutego 2017 przez Żywcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemko89 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 ostatnio była fajna VS1400 za 12 000 przygotowana jak dla niego zależy co kto lubi, Fakt że motocykl najmłodszy nie jest, i ze trzy razy był już malowany, to jednak fajnie było by poznać historię motocykla czemu został obdarzony tymi bajerami,chyba że gość już takiego kupił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 kolega z grupy kupił Virago 750, dorobił obniżone podnóżki i customowe siedzenie co mu dodało 22 cm do rozprostowania nóg w sumie. Dotego gmole z dodatkowymi podnóżkami na kompletne rozprostowanie nóg i lata. Chłop 201cm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Niestety każdy cruiser do 1000ccm pojemności bez przeróbek będzie za krótki. VS1400 szczególnie, razem z VS750 są małe gabarytowo. Serio duże moto to suzi VL1500, ale znowu nie ta kasa choć tańszy od wspomnianego wyżej C90... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akamutos Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mineły niemal 2 lata od założenia topica i skończyłęm z Marudą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 I co dalej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akamutos Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 No i latam co dzień do pracy No i stare baby z sąsiednich bloków mnie nie lubią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luny07 Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Witam, nie chcę zakładać nowego wątku więc podepnę się pod ten, jeśli jeszcze ktoś to zagląda. Mam 191 cm wzrostu i ok 120 kg wagi. Będę jeździł raczej sam i szukam motocykla w budżecie ok 30 tys. Doświadczenia też nie mam zbyt wielkiego ale trochę pojeździłem w młodości na MZ 251, WSK, Jawa czyli nic z obecnie dostępnych motocykli Co byście mi polecili w tym budżecie i z moimi gabarytami? Nie planuję długich podróży, max 100 km. Szukam popularnej marki, która w miarę szybko można sprzedać jakbym chciał wymienić na coś nowszego, droższego. Będę wdzięczny za Wasze sugestie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi