Panterka Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Witam :-) Mam na imię Gosia i jestem plecaczkiem swojego męża (carusek ), który zaraża mnie powoli swoją mega pasją do moto Latamy SV-ką i mieszkamy w Konstantynowie Łódzkim. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć Żono Carusa żnaczy, jesteś carycą 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Lancet Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Sebol Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Powitać serdecznie małżonkę Caruska ,Muszę pogadać z Arturem jak Cię zaraził do moto ,bo ja swoją żonkę chciałem zarazić ,ale jak na razie to udało mi się zarazić tylko grypą 3 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Dann Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
chylon Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Aidekk Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 No to Artur od teraz tylko wypady monitorowane A tak serio, to fajnie we dwoje lubić to samo i razem czerpać przyjemność z jazdy. Tylko we dwójkę to większe moto by się przydało... albo drugie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Emil89 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi