bocianlask Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Powitać,Szukam jakiegoś sprawdzonego zakładu zajmującego się regeneracją chłodnic.Mam do wyczyszczenia chłodnicę z ciągnika rolniczego.Szukam prawdziwych fachowców, a nie partaczy, ponieważ nowa chodnica swoje kosztuje niestety....Macie jakieś namiary na firmy z Łodzi lub okolic?Słyszałem o serwisie w Pabianicach w okolicach ul. Partyzanckiej, wiecie coś o tej firmie? Jakieś opinie?Wujek google wyrzuca kilka firm z Łodzi, ale nie chciałbym testować ich na własnej "skórze" Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boodgee Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Znam jedną firmę: http://www.grapow.com.pl/oferta/uslugi.html Za każdym razem, kiedy tam przejeżdżam, stoją auta do naprawy. Może Ci pomogą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Michał_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Również zasugeruję aby podpytać w GRAPOW Zakład testowany na własnej "skórze". Jestem bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocianlask Posted May 29, 2015 Author Report Share Posted May 29, 2015 Dzięki bardzo za namiar Podjadę w któryś dzień do nich i pogadam co i jak 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteklodz Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) jest jeszcze autoklima przy starorudzkiej 12 robią tylko chłodnice i sprężarki klimy http://chlodnice.info.pl/ Edited May 29, 2015 by barteklodz (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 No właśnie, kto mi polutuje chłodnicę od Kata Ktoś z forum naprawia chłodnice, ale nie pamiętam kto. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts