Rebel Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W zeszłym roku jakieś debile czy inne kutasiarze, poupalali opony, pognietli tablice rej i tym podobne zniszczenia, więc nie dziwię się że teraz chcą kaucję. Naród nie dorósł do takich rzeczy. Przykre to... 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W zeszłym roku jakieś debile czy inne kutasiarze, poupalali opony, pognietli tablice rej i tym podobne zniszczenia, więc nie dziwię się że teraz chcą kaucję. Naród nie dorósł do takich rzeczy. Przykre to... jak byli na Maratońskiej to kilka lat temu Rocketa musieli po dwóch godzinach z dni otwartych wycofać bo im gościu w plener (lasek) wyskoczył. Zdemolował się i moto. Ale fakt szkoda - ja wtedy wypróbowałem 5 moto i zdecydowałem się na Tigera. teraz odpuszczam - po co się denerwować... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 a ja pojadę pojeździć BMW po "drzwiach otwartych", w Łodzi lub w Warszawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jakby ktoś chciał to odstąpię 1000RR w sobotę na 10:00 Pojawiła się okazja wyjazdu weekendowego 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Jaaa chce!! Jak aktualne to rezerwuje. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez esquina (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi