Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.libertymotors.pl/aktualnosci/art,2886,dni-otwarte-bmw-motorrad.html

Jak w linku.

Drzwi otwarte 13-14.06.

Łódź, salon Liberty na Dąbrowskiego.

Jako, że od niedawna jeżdżę emeryckim moto z Niemcowa, zapewne nie omieszkam podjechać, nuż dadzą mi się karnąc R1200GS :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

13-14 jest też Harley on Tour i możliwość bajknnięcia się 3 z chyba 21 modeli :biggrin:

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

Niedziela od 10 rnieT a o 11, S1000XR zobaczymy jak ta nowość lata.

Opublikowano (edytowane)

13-14 jest też Harley on Tour i możliwość bajknnięcia się 3 z chyba 21 modeli :biggrin:

gdzie ty to wyczytałeś ?

a dobra znalazłem :biggrin:

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Proszę mi tu konkurencji nie robić -tu jeździmy emeryckimi moto z Niemcowa ;)

Opublikowano (edytowane)

Było pytanie, padła odpowiedź :biggrin:

Edytowane przez boodgee (wyświetl historię edycji)

-- Albert Einstein

Opublikowano

no to bardziej emerycka jest Electra Ultra Limited, :smile: tyle że hamerykańska a nie helmutowa :P

Opublikowano

A czy przypadkiem nie trzeba wplacic kaucji w wysokosci 5tys zl przed jazda? (chodzi mi o BMW) 

Opublikowano

A czy przypadkiem nie trzeba wplacic kaucji w wysokosci 5tys zl przed jazda? (chodzi mi o BMW)

Jak masz wasy to nie placisz, w innym przypadku moze byc roznie, zalezy od obslugi Liberty

www.antybrowar.pl

facebook.com/antybrowar

Opublikowano

Wpłacasz 500 zł kaucji + 50 za jazdę. Dają Ci moto na 45 minut i jedziesz gdzie chcesz. Jak się spóźnisz, kaucja przepada. Zaliczysz glebe, kaucja przepada. Takie informacje dostałem z Liberty.

-- Albert Einstein

Opublikowano

uuu z tym 500zł przesadzili. kiedyś na drzwiach otwartych, pokazywało się prawko/dowód, dawało 50 złociszy na paliwko, i jeździło 30-45min gdzie się chciało i jak się chciało, i odstawiało się moto...

oczywiście wcześniej podpisując cyrograf ;)

Opublikowano

Wiesz w zeszłym roku czekałem na jakiegoś młota który zabrał mi 20 min. Sami wspominali że trzeba będzie jakąś kaucję ustalić.

Opublikowano

To chyba sobie po prostu swojego wyciągnę z garażu, zapłacę sobie 50zl i pojeżdżę :smile:

Opublikowano

to moze lepiej tobie jaquzie 50 zyli , dac i smigac 45 minut ............wchodzisz?

Opublikowano

Nieee... Co wam z mojego emeryckiego moto.. Pewnie wszyscy i tak na S1000 RR chcecie jeździć ;)

Opublikowano

pewnie  s1000rr  sie przetestuje , ale Twoje moto emeryckie tez daje rade tylko trzeba dorasnac ......

Opublikowano

Znaczy musisz troche dorosnąć, bo do kiery nie sięgasz jeszcze?  :decayed: 

R1200GS dobre moto.. wiele razy już mówiłem, że można się zdziwić, szczególnie na trybie Dynamic.

Dobra, bez spamu, temat o drzwiach otwartych.

Opublikowano

Jak jeszcze miałem beemke, która zreszta u nich kupiłem, to jazdy próbne miałem za free i bez żadnej aukcji. Kaucja 500pln to prawie nic - suzuki ma 2k a kawasaki 10% wartości motocykla plus 350 pln bezzwrotnie . Co do emeryckich moto to zarezerwowanej rtka . Gs to za***ista maszyna, szkoda że nie wystawili adventure'a.

Pozdro

V

Opublikowano

No właśnie też chciałem ADV'ka.. ale to może załatwię poza drzwiami otwartymi ;)

Ew. szkoda, że nie wystawili najnowszej nowości, tzn Concept 101 - to dopiero emeryckie! moto:

Opublikowano

A kto w ogole twierdzi ze gs 1200 jaquza to emeryckie moto?

ja  :laugh2: (troszkę porównując do swoich poprzedników: Z1000sx i FZ1s, ale i tak bym nie wrócił do poprzedników).

Opublikowano

Musisz jeszcze spróbować pomarańczy 1190. Jechałem i twoim i 1190 wiec porównanie mam W tej klasie motocykli podróż czy tym czy tamtym to i sama przyjemnosc

Opublikowano

Mam mieszane uczucia co do tej 101 :blink: