Skocz do zawartości

Suzuki Gs500E

Mała

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na to patrząc to ja też nie powinienem jeździć bo trzeba dzieci wychować, dać im jeść, zawieźć do szkoły itd ;) matura nie zająć nie ucieknie a na moto można się dobrze zrelaksować co jest bardzo wazne przed matura ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

no wiem, że to lekka przesada, ale i tak zdania nie zmienię ;) a dla odstresowania się to pewnie pare razy się przejadę moto ale nigdzie daleko ;)

Ja na poprawke matury pojechalem na moto i w kombi :biggrin: Nawet mam gdzies fotke jak siedze przed komisja :biggrin: tylko kazali mi odpiac kurtke od spodni i git moglem pisac ;) Nie ma sie co tak spinac ta matura bo to nie koniec swiata :smile:

nie gadajmy tu o maturze, bo to nie miejsce na to -_- wiem, że matura to nie koniec świata, nie mniej jednak wolałabym napisać ją w terminie i już. :P

Mała bardzo stawia na edukacje:) dla mnie to trochę chore myślenie bo i w domu z krzesła możesz spaść i się polamac. Ja też pisze maturę w tym roku, niestety w ubiegłym się nie udało zabraklo 1%. Pozdrawiam maturzystów :smile: a i pamiętaj ze na zdanie matury masz 5 lat :smile:

ja tylko odpowiedziałam na pytanie @Martini czy będę na zlocie i tyle. może to i chore myślenie, ale tak sobie postanowiłam i koniec;) wszelkie wyjazdy odpadają w maju.

Gratulacje i do zobaczenia :smile: Niedługo będziecie we własnym gronie przyjeżdżać na kaloryfer :smile: Super, że na forum jest Was coraz więcej

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

niestety nie, w maju moto robi sobie przerwę z powodu mojej matury i zdania nie zmienię

Mała bądź na zlocie! Matura to taka większa kartkówka - nie ma się czym przejmować :biggrin:

ma tyle że jak sie np. wywalę albo w coś wjadę (choć wcale nie mówię, że tak będzie, ale przewidując najgorszy scenariusz) i zrobię sobie coś z łapkami to matury nie napiszę, wolę nie kusić losu;) może to zbytnia ostrożność

Zbytnia ostrożność w ogóle nie pasuje do kogoś kto jeździ na moto, poza tym rozumując tym tokiem to nie powinnaś jeździć do 30stki bo jeszcze do ślubu w gipsie pójdziesz albo na porodówkę :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Gratulacje i do zobaczenia :smile:

dziękuję ;)@Aidekk może i przesadziłam z tym przykładem i ostrożnością, ale i tak na zlocie bym się nie pojawiła (mam jeszcze kilka powodów oprócz matury) koniec tematu <_<

Mała jedź z nami - zabierzemy cię autem :smile:

okej, pomyślę :)ja przez tą maturę zaczynam świrować i czasem jakieś irracjonalne pomysły wpadają mi do głowy jak np. odstawienie moto w maju http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

Mała przecież matura jest prosta jak nieszczęście. Żeby to spier... trzeba mieć talent ;PPSZgubiłaś gdzieś avatara ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Mała bądź na zlocie! Matura to taka większa kartkówka - nie ma się czym przejmować :biggrin:

tyle że dłużej trwa i jest prostsza:)

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Hahahaha klub piszących maturę :P TO JA TEŻ, A CO :biggrin: Damy rade ludzie :biggrin: Dawajcie wszyscy moto wpadamy w kombinezonach i ROZK**WIAMY SYSTEM :DP.S.Ładny GS, ale ciekawe jak prezentuje sie na drodze :P

Edytowane przez BykuOCW (wyświetl historię edycji)

• 1 miesiąc temu...