ridrick Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tak na to patrząc to ja też nie powinienem jeździć bo trzeba dzieci wychować, dać im jeść, zawieźć do szkoły itd matura nie zająć nie ucieknie a na moto można się dobrze zrelaksować co jest bardzo wazne przed matura 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 no wiem, że to lekka przesada, ale i tak zdania nie zmienię a dla odstresowania się to pewnie pare razy się przejadę moto ale nigdzie daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja na poprawke matury pojechalem na moto i w kombi Nawet mam gdzies fotke jak siedze przed komisja tylko kazali mi odpiac kurtke od spodni i git moglem pisac Nie ma sie co tak spinac ta matura bo to nie koniec swiata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 nie gadajmy tu o maturze, bo to nie miejsce na to wiem, że matura to nie koniec świata, nie mniej jednak wolałabym napisać ją w terminie i już. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mała bardzo stawia na edukacje:) dla mnie to trochę chore myślenie bo i w domu z krzesła możesz spaść i się polamac. Ja też pisze maturę w tym roku, niestety w ubiegłym się nie udało zabraklo 1%. Pozdrawiam maturzystów a i pamiętaj ze na zdanie matury masz 5 lat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 mi zabrako 2% z matmy i poprawiam w tym roku ;/ takie zycie Nie ma sie co przejmowac:) dobra nie robmy OT:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja tylko odpowiedziałam na pytanie @Martini czy będę na zlocie i tyle. może to i chore myślenie, ale tak sobie postanowiłam i koniec;) wszelkie wyjazdy odpadają w maju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gratulacje i do zobaczenia Niedługo będziecie we własnym gronie przyjeżdżać na kaloryfer Super, że na forum jest Was coraz więcej 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 niestety nie, w maju moto robi sobie przerwę z powodu mojej matury i zdania nie zmienię Mała bądź na zlocie! Matura to taka większa kartkówka - nie ma się czym przejmować ma tyle że jak sie np. wywalę albo w coś wjadę (choć wcale nie mówię, że tak będzie, ale przewidując najgorszy scenariusz) i zrobię sobie coś z łapkami to matury nie napiszę, wolę nie kusić losu;) może to zbytnia ostrożnośćZbytnia ostrożność w ogóle nie pasuje do kogoś kto jeździ na moto, poza tym rozumując tym tokiem to nie powinnaś jeździć do 30stki bo jeszcze do ślubu w gipsie pójdziesz albo na porodówkę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gratulacje i do zobaczenia dziękuję @Aidekk może i przesadziłam z tym przykładem i ostrożnością, ale i tak na zlocie bym się nie pojawiła (mam jeszcze kilka powodów oprócz matury) koniec tematu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 masakra :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mała jedź z nami - zabierzemy cię autem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mała jedź z nami - zabierzemy cię autem okej, pomyślę :)ja przez tą maturę zaczynam świrować i czasem jakieś irracjonalne pomysły wpadają mi do głowy jak np. odstawienie moto w maju http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mała przecież matura jest prosta jak nieszczęście. Żeby to spier... trzeba mieć talent ;PPSZgubiłaś gdzieś avatara 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mała bądź na zlocie! Matura to taka większa kartkówka - nie ma się czym przejmować tyle że dłużej trwa i jest prostsza:) 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Hahahaha klub piszących maturę TO JA TEŻ, A CO Damy rade ludzie Dawajcie wszyscy moto wpadamy w kombinezonach i ROZK**WIAMY SYSTEM :DP.S.Ładny GS, ale ciekawe jak prezentuje sie na drodze Edytowane 19 Marca 2012 przez BykuOCW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Sentymentalna maszyna, aż się łezka w oku kręci. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi