Skocz do zawartości

Tankpad Dylemat Wyboru !

Kovalchuck

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnim lataniu zwróciliście mi uwagę, że wypadało by przykleić tankpada bo rysuje sobie lakier.

Tylko jest tyle tego... że sam nie mogę się zdecydować !!! POMOŻECIE ?

PYTANIE który wybrać pod srebrną Sv z czarnymi wykończeniami :biggrin:

KANDYDAT NR 1

http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/57/49/71/5357497144

KANDYDAT NR 2

http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/44/68/66/5344686650

KANDYDAT NR 3

zwykły klasyczny czarny oxford

A więc głosujcie :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

zdecydowanie 2. 1 strasznie naćkana.. czarny nie, nie ma efektu.

pokaż foto moto, to ci coś dopasujemy - np. czy masz jakieś elementy niebieskie/czerwone etc.  ;)

ps. skulle/czachy zawsze są godne uwagi.

ps2. w kawie miałem np. taki - pasował do czerwonych rantów na felach, i czerwonych wstawkach w logo kawasaki - a że jestem wizualista..

lethal-threat-tank-pad-lt70001.jpg

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Tu masz link do mojej galerii:

http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/953-moja-suzi/

a moto będzie utrzymane w kolorystyce typowo srebro-czerń(w macie)

dodatkowo lusterka koleje folią bo są obdarte od paciaka na lewą stronę w taką oto folię:

stickerbomb_wzor_9.jpg

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Tu masz link do mojej galerii:

http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/953-moja-suzi/

a moto będzie utrzymane w kolorystyce typowo srebro-czerń(w macie)

pod tę kolorystykę, keiti numer 2 będzie wyglądał zacnie ;)

Oba mają swój mroczny-metalowy urok, ale ja obstawiam 2 :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

No to teraz już nie mam wyboru :biggrin: będziecie mogli zobaczyć na żywo w niedługim czasie na mojej SV-ce

~~temat można chyba zamknąć, rozwialiście wszystkie moje wątpliwości :biggrin: nieskromnie przyznam że obstawaiłem tak jak wy :smile:

EDIT

albo jeszcze nie :biggrin: nikt nie skrytykował foli na lusterka ?????\

co wy o tym myślicie będzie spoko czy wieje tandetą ? Może lepiej hydrografika ...

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

icon3.png Suzuki SV650s

mialem nie pisac, bo o gustach sie nie dyskutuhe ;) ale jak juz odezwalem sie o tanku to i o lustrach napisze.

masz w sumie jednolite kolory moto, a to co chcesz przykleic jest nackane i troche dziecinne ;) z 2 strony widzialem ostatnio podobnie zrobione lusterka i nie wygladalo to zle. osobiscie wybralbym jednak inna metode do takiego moto/kolorow, i zrobil jednolity kolor luster, pasujacy do moto.

z 2 strony widzialem ostatnio podobnie zrobione lusterka i nie wygladalo to zle.

Uduszę :decayed: . Nie wyglądało to źle? Przecie one są jedyne w swoim rodzaju :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ps.....ja mam hydro ;) .

Uduszę :decayed: . Nie wyglądało to źle? Przecie one są jedyne w swoim rodzaju :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ps.....ja mam hydro ;) .

dokładnie - są jedyne w swoim rodzaju  B)

ps. wiedziałem, że się odezwiesz tutaj  :laugh2:

ps. wiedziałem, że się odezwiesz tutaj  :biggrin:

Przez Ciebie złamałam daną sobie obietnicę na temat nie udzielania się na tym forum :biggrin:;)

ANITA hydrografike robilas w lodzi ? Tez nad tym myslalem bo lepiej wyglada, ale widzialem bardzo malo wzorow... i praktycznie zaden mi nie wpadł w oko ... po drugie jak folia by mi sie nie spodobala to mozna to chyba cofnac a hydro juz ciezko...

PS TANKPAD juz zamowiony

icon3.png Suzuki SV650s

Hydro robiłam u kolegi w Kanzasie . Wzór mam fajny i ani trochę nie babski :decayed: . Mogę cyknąć jutro jakąś fotę i Ci przesłać do wglądu :biggrin:

A w sprawie tankpada....ekhm.....rok temu miałam mieć taki sam,przeraża mnie myśl,że mamy jota w jotę taki sam gust odnośnie bajerów do moto :cheers: . Niestety wizja uległa zmianie gdy na baku wylądował czarny pasek i z tego powodu pasował jedynie tankpad przezroczysty :wacko: .

dobrze dobrze przynajmniej się nie pomylę jak będę wsiadał :smile: jedną różnicę już mamy 

icon3.png Suzuki SV650s