Kovalchuck Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Po ostatnim lataniu zwróciliście mi uwagę, że wypadało by przykleić tankpada bo rysuje sobie lakier. Tylko jest tyle tego... że sam nie mogę się zdecydować !!! POMOŻECIE ? PYTANIE który wybrać pod srebrną Sv z czarnymi wykończeniami KANDYDAT NR 1 http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/57/49/71/5357497144 KANDYDAT NR 2 http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/53/44/68/66/5344686650 KANDYDAT NR 3 zwykły klasyczny czarny oxford A więc głosujcie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 dla mnie 2 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 zdecydowanie 2. 1 strasznie naćkana.. czarny nie, nie ma efektu. pokaż foto moto, to ci coś dopasujemy - np. czy masz jakieś elementy niebieskie/czerwone etc. ps. skulle/czachy zawsze są godne uwagi. ps2. w kawie miałem np. taki - pasował do czerwonych rantów na felach, i czerwonych wstawkach w logo kawasaki - a że jestem wizualista.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Tu masz link do mojej galerii: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/953-moja-suzi/ a moto będzie utrzymane w kolorystyce typowo srebro-czerń(w macie) dodatkowo lusterka koleje folią bo są obdarte od paciaka na lewą stronę w taką oto folię: 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Też głosuję na 2 - fajny motyw z tym okiem 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba RCC&MG Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 2 jest fajny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Tu masz link do mojej galerii: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/953-moja-suzi/ a moto będzie utrzymane w kolorystyce typowo srebro-czerń(w macie) pod tę kolorystykę, keiti numer 2 będzie wyglądał zacnie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 głos na 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Oba mają swój mroczny-metalowy urok, ale ja obstawiam 2 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Też na 2 głosuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Zdecydowanie 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) No to teraz już nie mam wyboru będziecie mogli zobaczyć na żywo w niedługim czasie na mojej SV-ce ~~temat można chyba zamknąć, rozwialiście wszystkie moje wątpliwości nieskromnie przyznam że obstawaiłem tak jak wy EDIT albo jeszcze nie nikt nie skrytykował foli na lusterka ?????\ co wy o tym myślicie będzie spoko czy wieje tandetą ? Może lepiej hydrografika ... Edytowane 23 Maja 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 mialem nie pisac, bo o gustach sie nie dyskutuhe ale jak juz odezwalem sie o tanku to i o lustrach napisze. masz w sumie jednolite kolory moto, a to co chcesz przykleic jest nackane i troche dziecinne z 2 strony widzialem ostatnio podobnie zrobione lusterka i nie wygladalo to zle. osobiscie wybralbym jednak inna metode do takiego moto/kolorow, i zrobil jednolity kolor luster, pasujacy do moto. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 z 2 strony widzialem ostatnio podobnie zrobione lusterka i nie wygladalo to zle. Uduszę . Nie wyglądało to źle? Przecie one są jedyne w swoim rodzaju :biggrin: :biggrin: Ps.....ja mam hydro . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Glosuje na 2 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Uduszę . Nie wyglądało to źle? Przecie one są jedyne w swoim rodzaju :biggrin: :biggrin: Ps.....ja mam hydro . dokładnie - są jedyne w swoim rodzaju ps. wiedziałem, że się odezwiesz tutaj 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ps. wiedziałem, że się odezwiesz tutaj Przez Ciebie złamałam daną sobie obietnicę na temat nie udzielania się na tym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ANITA hydrografike robilas w lodzi ? Tez nad tym myslalem bo lepiej wyglada, ale widzialem bardzo malo wzorow... i praktycznie zaden mi nie wpadł w oko ... po drugie jak folia by mi sie nie spodobala to mozna to chyba cofnac a hydro juz ciezko... PS TANKPAD juz zamowiony 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Hydro robiłam u kolegi w Kanzasie . Wzór mam fajny i ani trochę nie babski . Mogę cyknąć jutro jakąś fotę i Ci przesłać do wglądu A w sprawie tankpada....ekhm.....rok temu miałam mieć taki sam,przeraża mnie myśl,że mamy jota w jotę taki sam gust odnośnie bajerów do moto . Niestety wizja uległa zmianie gdy na baku wylądował czarny pasek i z tego powodu pasował jedynie tankpad przezroczysty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 dobrze dobrze przynajmniej się nie pomylę jak będę wsiadał jedną różnicę już mamy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi