ospl Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Pod tym adresem znajdziecie bazę pytań egzaminacyjnych zatwierdzonych przez Ministerstwo: http://info-car.pl/bazapytan/ Zachęcam do komentowania. Póki co przejrzałem kilkadziesiąt pytań i tylko jedno było totalnie od czapy (niestety nie zrobiłem zrzutu). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homiczak Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Szkoda, że nie udostępnili odpowiedzi. (: Duża część z tego to pytania grupy image. (co w sumie nie jest dziwne bo są jednym z autorów tych pytań). Od czapy czyli, że był błąd czy pytali o coś co nie pasuje pod auto/moto? Bo z tego co zauważyłem to są też tam pytania dla kierujących tramwajami lub autobusami. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kande Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Zdawałam testy we wtorek i większość pytań jest z bazy image Group. Ale na pewno oficjalna baza trochę pomoże. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts