ospl Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Pod tym adresem znajdziecie bazę pytań egzaminacyjnych zatwierdzonych przez Ministerstwo: http://info-car.pl/bazapytan/ Zachęcam do komentowania. Póki co przejrzałem kilkadziesiąt pytań i tylko jedno było totalnie od czapy (niestety nie zrobiłem zrzutu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczak Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Szkoda, że nie udostępnili odpowiedzi. (: Duża część z tego to pytania grupy image. (co w sumie nie jest dziwne bo są jednym z autorów tych pytań). Od czapy czyli, że był błąd czy pytali o coś co nie pasuje pod auto/moto? Bo z tego co zauważyłem to są też tam pytania dla kierujących tramwajami lub autobusami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Zdawałam testy we wtorek i większość pytań jest z bazy image Group. Ale na pewno oficjalna baza trochę pomoże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi