Wolcia Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No ja także się wybieram, ale w Nd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Radom Radomiem ale mamy nową imprezę pod bokiem. Dziś przegapiłęm ale jutro może? http://flyfest.pl Edytowane 6 Lipca 2015 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 O kurcze, nawet nie wiedziałem, że taka fajna impra przeszła mi koło nosa! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 O kurcze, nawet nie wiedziałem, że taka fajna impra przeszła mi koło nosa! Ano taka byłą informacja Ja dopiero w sobote wieczorem psim swędem zobaczyłem info na innym forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek0187 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tez żałuję że nigdzie nie było informacji na wierzchu. Tym bardziej ze to tak bliski bylo:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Taki to już ten marketing w Polsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pisze się na Radom tylko kiedy i gdzie wyruszamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Zobaczę czy zdążę moto przygotować po powrocie z urlopu. Ewentualnie niedziela to dobry termin 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ustalone jest miejsce wyjazdu i godzina. Wybieram się z okolic Widzewa i chciałem się podpiąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Myślę że w Niedzielę można ekipę zmontować a w Radomiu mamy rodzinkę na słowackiego i tam można motongi zostawić i się przejść spacerkiem 10 min . No i można jakiegoś grilla zrobić u rodzinki Bardzo mi sie ta opcja podoba, jakby wypaliło i bym z moja dziewczyna bardzo nie przeszkadzał to chętnie pojedziemy. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Nieaktualne Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez robszklo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Spróbuję zebrać ekipę na niedzielę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ja w sobotę bym wystartował, tak żeby być tam na 10 do 14/15 i zawijam jak coś jestem otwarty. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmok Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nic nie mówię ale mój rodzinny dom znajduje się 42 km od Radomia, nie blisko ale i nie daleko. Może zrobić z tego weekendową wycieczkę Hehe mój dokładnie w takiej samej odległości ! też będę jechał ale puszką bo syna zabiorę I mój także dokładnie tyle A ja się zastanawiam czy w sobotę rano czy w niedzielę. Chciałbym dotrzeć w miarę wcześnie. Wracać siłą rzeczy będę w niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja będę jutro jechał ale z Warszawy, czy są aktualne jakieś opcje na bezpieczny parking dla moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 o której wyjeżdżacie jutro ? podpiąłbym się , najchętniej gdzie na Widzewie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dobra ja na 100% jadę jutro bo mam już kupiony bilet. Najlepiej jakby ktoś miał rodzinkę na miejscu by się można było przebrać dla wygody to byłoby świetnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dobra ja na 100% jadę jutro bo mam już kupiony bilet. Najlepiej jakby ktoś miał rodzinkę na miejscu by się można było przebrać dla wygody to byłoby świetnie. Też się podpinam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 To co i jak z tym Radomiem jutro?? Godzinka miejsce wtjazdu?? Bo może bym się też podczepił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dajcie znać co i jak bo nie wiem czy mam się dzisiaj upić na weselu czy nie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 planuje wyjazd jutro ok. 9,30 można się zgadać na shellu pod Selgrosem ul. Rokicińska i lecieć przez TM ale tylko jeden szkopuł nie mam takiej przelotowej jak wy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 tez sie pisze, ale tak bez miejscówki na przebranie, to licho troche. A i godzina 9.30 pod selgrosem pasuje. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ok mi też pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 My tzn ja, OmLet i Monia tez będziemy na 9.30 na stacji, więc poczekajcie na nas jakby co :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Generalnie wszystko zaczyna sie tak 12:30 (przynajmniej tak bylo dzis) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi