Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie zachęcać nie musisz :biggrin: . Kocham wszystko, co ma skrzydła, z wiatrakami włącznie!

Ale pojadę "puszką", bo mam większą wycieczkę do zabrania!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Tak samo jak chylonki ale może w niedziele jakiś trip się zrobi

Myślę że w Niedzielę można ekipę zmontować a w Radomiu mamy rodzinkę na słowackiego i tam można motongi zostawić i się przejść spacerkiem 10 min . No i można jakiegoś grilla zrobić u rodzinki 

Opublikowano

Ja bardzo chetnie pojade, jesli tylko czas pozwoli :smile: bylem dwukrotnie, malo szczesliwie bo akurat dwa wypadki widzialem. W tym roku oby obylo sie bez :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Obowiązkowo! :smile:

Opublikowano

Byłem 4 x i na pewno pojadę 5. Pewnie razem z Dorotą i jak będzie pogoda to oczywiście motocyklem :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Pisze się na tripa

Honda

Opublikowano

Trzeba będzie pojechać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bede jechala napewno, zabierzecie mnie po drodze?

Opublikowano

bede jechala napewno, zabierzecie mnie po drodze?

Droga koleżanka chyba nie rozumie co znaczy "po drodze" :biggrin:

To Ty nas możesz zabrać po drodze bo my Ciebie to jak jechać do zakopanego przez Zgierz :biggrin:

Opublikowano

Droga koleżanka chyba nie rozumie co znaczy "po drodze" :biggrin:

To Ty nas możesz zabrać po drodze bo my Ciebie to jak jechać do zakopanego przez Zgierz :biggrin:

Ok Aidekk,jak bedziesz grzeczny to zabiore Cie "po drodze":-) poki co, jak blizej terminu ustalicie szczegoly wypadu,dajcie znac:-)
Opublikowano

Też się wybieram, ale pewnie w pierwszy dzień pokazów;)

Opublikowano

Też się wybieram. Ze mną podobno paru chłopa na moto. Początkowo mamy na Sobote ;)

Opublikowano

Ja wybieram się w sobotę - bliżej terminu można się umówić :smile:

Opublikowano

Ja pewnie na 2 dni sie wybiore, rodzinka niedaleko to i przekimac gdzie bedzie :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Ja pewnie na 2 dni sie wybiore, rodzinka niedaleko to i przekimac gdzie bedzie :smile:

Więc kilku z nas też na dwa dni jak masz lokum hehehe

Opublikowano

Nic nie mówię ale mój rodzinny dom znajduje się 42 km od Radomia, nie blisko ale i nie daleko. Może zrobić z tego weekendową wycieczkę  :smile:

Opublikowano

Zaczyna się robić naprawdę ciekawie :smile:

A do tego jeszcze torrrrr... I zamiast weekendu zrobi się tydzień w Radomiu :biggrin:

Nic nie mówię ale mój rodzinny dom znajduje się 42 km od Radomia, nie blisko ale i nie daleko. Może zrobić z tego weekendową wycieczkę  :smile:

Opublikowano

Hehe  mój dokładnie w takiej samej odległości ! też będę jechał ale puszką bo syna zabiorę