krzychoslav Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Czesc! Thundercat poszedl w rece brata, wiec przedstawiam Wam Hanie, moj nowy nabytek CBR 954, z 2002 roku. motocykl - okazja, w dobrym stanie technicznym, a przynajmniej taka sie wydaje. Po glebie poprzedni wlasciciel zamarzyl sobie czarna perle - i taka jest. Wymaga duzo czasu i serca, gdyz przez ostatnie 3 lata byla niemalze nieuzywana. Pare elementow do wymiany, takie jak mametki ktore straszliwie mi sie nie podobaja przyznam, ze z poczatku nie wiedzialem i dosc sceptycznie do malowania - balem sie fal Dunaju. Z daleka wygladala pieknie,po blizszym poznaniu.. Na szczescie tez! Ponizej zdjecia, potem podrzuce po zmianach Edit dodawalem z taptalk, nie wiem jak tu zdjecia obrocic. Poprawie w domu Edytowane 20 Maja 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
B3DNAR Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Niech służy, fajna sztuka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Lancet Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Fajna Hania! Niech służy! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
AgaJaga Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 Gratulacje , to żeś zaszalał 2 Cytuj
Luki Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Co tam Hania, spójrzcie na tą Suzi w tle! Żeby nie był , Hania tez daje radę, miałem nawet okazję wypróbować. Niech służy wiernie. 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Hania doczekala sie pierwszej modyfikacji - na 1 ogien poszedl komin. Poprzedni oryginal od 929, wypruty.. Nie brzmial. Byl glosny, ale nie brzmial. I byl ogromny! A tu prosze! Leo Vince.. Brzmi pieknie ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
matttm1 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Gratuluję motocykla przyczepności 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi