Skocz do zawartości

Czy Już Wiosna?

Aidekk

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze w tym roku 40km przejechane - nikogo nie widziałem na moto - Jakiś dziadek w blaszaku jak mnie zobaczył to się w głowę pukał (może lekarza od głowy szukał :P ) Temp. 2*C

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aidekk

9

• kaizen

8

• adany_76

6

• Lans

4

Top użytkownicy w tym temacie

Dziś kobiete uczyłem jeździć autem - zapewniam was emocje takie, że d**a się trzęsie bardziej niż przy 200km/h na motorze :DA co do tematu, dziś mi ktoś uciekł jakimś starszym GSem (chyba) na Popiełuszki w okolicach kościoła. I poza nim widziałem jeszcze kogoś na Honda Shadow. Widać ludzie są hardcory i jeżdżą nawet jak śnieg pada :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

przez Aleksandrów koło południa też 2 maszyny się przetoczyły. Aż miałem ochotę włożyć akumulator i w drogę, a wtedy zaczął padać śnieg. Widać jeszcze nie czas.

Dzisiaj udany dzień :smile: Moto wyprowadziłem, odpaliłem i zrobiłem rundke :biggrin: (zimno jeszcze wrrrr...)W dodatku skompletowałem cały strój -zakupiłem spodnie tekstylne.

wczoraj zrobiłem rundkę glinnik - retkinia -glinnik strój również tekstylny ocieplany . Nie ma tragedii , ale nd dalsze przeloty trzeba jeszcze nieco poczekać

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Adany_76, dziś też latasz? Bo śnieżyca konkretna była koło południa na RTK :biggrin:

dziś niestety pogoda nie pozwala . a na moto wsiadłem bo autko odmówiło posłuszeństwa a dojechać do pracy jakoś trzeba

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Panowie pogoda to i latem potrafi nam zdrowo doje..... ;) ale wiosenkę to już było dziś czuć w powietrzu ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

No dzisiaj było pięknie, z dnia na dzień taka zmiana :smile: aż szlak trafia jak trzeba pracować w taką pogode. A już jutro ma podobno padać :/

lepiej niech nie pada . Za auto biorę się dopiero w sobotę , a do tego czasu jakoś muszę sobie radzić na 2oo mimo chłodnych wieczorów .

podpisrx.jpg

za to dziś pogoda niezła podobno w sobotę ma być jeszcze niezle

No ja zobaczyłem z rana jaka pogoda to prace zacząłem wcześniej i o 13;30 już smigałem z kumplem rowerkiem. Chyba jednak pora odzimować moto. Może nawet ten weekend...

pogoda zajefajna a tu niestety grypsko albo jakieś inne licho dopadło i nic z jazdy nie będzie .

podpisrx.jpg

My dzisiaj wieczorkiem lecim gdzies ku przodowi. Jezeli odwagi wystarczy tramp i tygrys leci na glinianki za Glowno taki wot spontan. Tylko czekam jak z Wa-wy zjedzie kumpel. Jakis spontan dla chetnych?

My dzisiaj wieczorkiem lecim gdzies ku przodowi. Jezeli odwagi wystarczy tramp i tygrys leci na glinianki za Glowno taki wot spontan.

Szkoda, że nie wiedziałem. Bym was ganiał moim Zippem bo kobieta i tak do późna się uczyła. W każdym razie wczoraj moto odzimowałem i zrobione ok 40 km. Dodatkowo auto jakimś dziwnym cudem przestało palić, więc moto jest moim jedynym środkiem transportu więc do zobaczenia na drodze.

Pierwsze lody przełamane. fisiowanie po pioskach normalnie mnie plastik pogniotło :riding: ależ niesmak mój motorek plastik stracił.

no cóz.

1-zasada!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif do motocykla podchodź ZAWSZE z pokorą (chyba że stoi)

Sezon uważam za w pełni otwarty:* Niedziela 04.03.2012 - moto odzimowany (40km trasa do Łodzi)* Poniedziałek 05.03.2012 - ok 30 km po Łodzi (z Retkini aż na Widzew PKP :P)* Wtorek 06.03.2012 - następne 30 km - załatwianie spraw na mieście (w tym odwiedzone 2 moto sklepy)I jutro też chyba jadę :smile:

No no no. Wczoraj rano nie bylo optymistycznie. -9 dalo popalic. Z teofilowa na Retkinie w polowie drogi zwolnilem do 40km/h. Wogole to szron na siedzeniu musialem zdrapac, a pod domem caly zalodzony byl. Dla mnie bomba.