qwerty Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Witajcie.Na imię mam Piotr, pochodzę z Łodzi i mam 21 lat. Swoją przygodę z motocyklami rozpocząłem dwa tygodnie temu kupując Yamahe YBR CUSTOM(125). Udało mi się zrobić nią juz około 200km i jak do tej pory nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na tego malucha . Nie mam parcia na prędkość/moc a raczej na czerpanie przyjemności z podróży poprzez poznawanie nowych ludzi oraz zwiedzanie ciekawych miejsc(Mam w planach na ten sezon pożądną objazdówkę po Polsce). Jestem właśnie w trakcie kompletowania stroju i korzystając z okazji chciałem zapytać czy orientuje się ktoś gdzie w okolicach łodzi mógłbym dostać spodnie OZONE ATTACK ? Posiadam już kurtke OZONE TOURING i gdzieś w internetach wyczytałem że do siebie pasują.Pozdrawiam ! 0 Cytuj
krzysiu421 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Witaj ... Moto Weteran Bazar 9, 10 maj Stadion Startu przy św. Teresy 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kovalchuck Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Dann Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Banita666 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Emil89 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi