arteklik Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Cześć, koledzy z Torunia organizują pomoc dla swojego kolegi, który podczas zabezpieczenia imprezy został dyskusyjnie skasowany przez policję. Szczegóły w linku https://www.facebook.com/events/1426906800949071/ . PS. Swoją drogą ciekawy jestem co Wy o tym sądzicie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naczelny Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Od strony prawnej popełnił wykroczenie i nie zatrzymał się do kontroli, wszystko się zgadza;) A że u nas niestety w dużej części policja jest od nabijania pieniędzy, a nie od strzeżenia bezpieczeństwa, to taki finał akcji... Jak mnie zatrzymali cywilnym autem to na bombach i nie miałem cienia wątpliwości że mnie zatrzymują, tym pewnie właśnie o to chodziło, żeby ponagrywać i dowalić z grubej rury. Mam nadzieję że mu jednak odpuszczą, szczególnie jak sprawa została nagłośniona w mediach... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts