bubelxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 otoz jak w temacie, po wczorajszym wypadzie na slowacje podjezdzajac pod dom poczulem pod lewym kolanem cze craspad jest luzny. Chwycilem go i wyszedl caly ze sroba ktora pekla i przy ramie i zostajac w srodku, czy ma ktos moze pomysl na usunicie kawalka sroby ktory zostal w srodku w gwincie, dodam ze srube sie ulamala na rowni wiec nie ma jak jej chwycic, jedynie co to chyba cos dospawac i odkrecic lub roziweric. czy ktos dzilal z czyms takim wczesniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Są wszelkiego rodzaju wykrętaki. Jeśli jest do niej dostęp możesz się tym pobawić kiedyś używałem i działało. Przykładowy link. www.conrad.pl/Zestaw-do-wykręcania-śrub,-3-szt..htm?websale8=conradπ=813226 Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez pd poprawiłem link (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Przypuszczam, że to gruba śruba więc nie powinno być źle. Zależnie od dostępu albo można dospawać coś, albo rozwiercić ją i wbić specjalny przyrząd (można zrobić sobie prowizoryczny jak masz z czego). Zdarza się więc większość mechaników powinna się podjąć czegoś takiego. PS nie zastanawia cię czemu nagle się ułamała? Miałeś jakąś glebę na tym crashpadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja przerabiałem temat u siebie tych rozwiertaków i połamałem wszystko- jest to bardzo twarda śruba. Polecam najlepsza metoda to dospawanie śruby do tego ułamanego elementu i zwyczajne później jej wykręcenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 PS nie zastanawia cię czemu nagle się ułamała? Może napisz co to za model/firma crasha,co by ostrzec przed zakupem tego.Oczywiście jeżeli bez gleby się tak stało. "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubelxxx Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 srobe udalo sie rozwiercic, mysle ze temat mozna zamknac;) pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ok, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi