Skocz do zawartości

Motocykl Do 125 Ccm3----->Do 3 Tyś Zł

boromir

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z uwagi że zmieniły się plany tzn....  miałem zmienić silnik na 120 ccm ale troszkę boję się potencjalnych kłopotów z ubezpieczycielem :smile: postanowiłem zmienić motocykl .

Szukam 125 ccm ----> i kwota max nie przekraczalna 3tyś zł , może być mniej :smile: 

Zdaję sobie sprawę że kasa mała ale z waszym doświadczeniem :smile: na pewno mi coś fajnego polecicie :smile:

Z góry dzięki.

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Na pewno ze skrzynią biegów - jeżdżę Routerem więc pojazdem motoropodobnym chciałbym aby wygląd pozostał klasyczny.

Znam temat Marku widziałem że moto nie zajechany mogę tylko powiedzieć że kwestia czasu czy się coś najpierw nie trafi , na pewno ciśnienia nie mam.

Jak coś, to mój Junaczek będzie leciał pod młotek, bo kurs "A" skończyłem, pozostało wybrać się tylko na egzamin państwowy i przesiadka na cebrę "w pełnym tego słowa znaczeniu" o ile oczywiście egzamin zakończę z wynikiem pozytywnym :smile:

Z tym, ze mój chinol to ma raczej wygląd "sportowy" ... :smile:

Jako że kiedyś śmigałem na Zippie i dobrze mi się jeździło, bezawaryjnie i w ogóle polecam to może ZIPP ZV 125? Chyba najmocniejszy z Zipów w tej katetegorii. A w cenie 3000 zł wyrwiesz nówkę sztukę:

2015-04-27_1118.png

Ewentualnie lekko używany ZIPP PRO 125 jeśli zamiast klasycznego wyglądu nakeda wolisz sportowe owiewki :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Yamaha tzr 125 ew honda nsr 125 to już klasyki. Na pewno będziesz czul już różnice w mocy. Za te pieniądze znajdziesz przyzwoity egzemplarz

Edytowane przez AndrzejCBR (wyświetl historię edycji)

Dziękuję wszystkim za pomoc - jednak zdecydował Los ---- > trafił się JUNAK 122

Temat można zamknąć  .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...