boromir Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam z uwagi że zmieniły się plany tzn.... miałem zmienić silnik na 120 ccm ale troszkę boję się potencjalnych kłopotów z ubezpieczycielem postanowiłem zmienić motocykl . Szukam 125 ccm ----> i kwota max nie przekraczalna 3tyś zł , może być mniej Zdaję sobie sprawę że kasa mała ale z waszym doświadczeniem na pewno mi coś fajnego polecicie Z góry dzięki. Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To ma byc bardziej skuter czy też pokroju ścigacza lub innego typu motocykla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na pewno ze skrzynią biegów - jeżdżę Routerem więc pojazdem motoropodobnym chciałbym aby wygląd pozostał klasyczny. Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 boromir Na ile Ci się pali z tym zakupem ? Ja ide na prawko i będę zmieniał po zdanym egzaminie. ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Znam temat Marku widziałem że moto nie zajechany mogę tylko powiedzieć że kwestia czasu czy się coś najpierw nie trafi , na pewno ciśnienia nie mam. Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To jak nie kupisz w międzyczasie to wrócimy do tematu - a jak kupisz to tylko bezawaryjności będę życzył ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak coś, to mój Junaczek będzie leciał pod młotek, bo kurs "A" skończyłem, pozostało wybrać się tylko na egzamin państwowy i przesiadka na cebrę "w pełnym tego słowa znaczeniu" o ile oczywiście egzamin zakończę z wynikiem pozytywnym Z tym, ze mój chinol to ma raczej wygląd "sportowy" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To może Honda Shadow albo Honda CBZ 125f? Są one w przyzwoitych cenach z czego ta pierwsza jest dosyć popularna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jako że kiedyś śmigałem na Zippie i dobrze mi się jeździło, bezawaryjnie i w ogóle polecam to może ZIPP ZV 125? Chyba najmocniejszy z Zipów w tej katetegorii. A w cenie 3000 zł wyrwiesz nówkę sztukę: Ewentualnie lekko używany ZIPP PRO 125 jeśli zamiast klasycznego wyglądu nakeda wolisz sportowe owiewki Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Yamaha tzr 125 ew honda nsr 125 to już klasyki. Na pewno będziesz czul już różnice w mocy. Za te pieniądze znajdziesz przyzwoity egzemplarz Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez AndrzejCBR (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc - jednak zdecydował Los ---- > trafił się JUNAK 122 Temat można zamknąć . 1 Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Gratulacje i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi