malymike86 Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Drodzy doradźcie potrzebuje dobrej ramki ze srubami na tablice. Dziś koło Silvera mi odpadla. Przeleciala przez sruby. Szczescie ze uslyszalem :/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted April 25, 2015 Report Share Posted April 25, 2015 Olej ramkę, przewierć tacę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymike86 Posted April 25, 2015 Author Report Share Posted April 25, 2015 Chyba tak zrobie bo cholera do domu jade i 2 razu juz poprawialem. Dobrze ze mam gume od kluczy trzymania pod siedzeniem. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIT Posted April 26, 2015 Report Share Posted April 26, 2015 Przewierć i przynituj żeby Ci się nie odkręciła sama albo z czyjaś pomocą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 I to jest najlepsze rozwiazanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperta4512 Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Drodzy doradźcie potrzebuje dobrej ramki ze srubami na tablice. Dziś koło Silvera mi odpadla. Przeleciala przez sruby. Szczescie ze uslyszalem :/ Miałeś podkładki pod śrubami czy nie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Jedno ale w kwestii chińczyków. One są generalnie słabo poskręcane więc proponuję szanownemu koledze poświęcić z godzinkę i sprawdzić wszystkie śruby. Ja w Zippie zgubiłem raz osłonę na wydech właśnie przez niepodokręcane śruby. Po spędzeniu godzinki na dokręcaniu nic już więcej nie gubiłem. Tak to jest z chinolami. Pozdro 0 Quote Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Jedno ale w kwestii chińczyków. One są generalnie słabo poskręcane więc proponuję szanownemu koledze poświęcić z godzinkę i sprawdzić wszystkie śruby. Proponuję koledze spędzić więcej niż godzinkę na sprawdzaniu dokręconych śrub,mój kolega jakiś czas temu kupił chinola(Hujsongczoper-salon),w drodze do Cz-wy wypadł mu silnik pod Radomskiem,już jeździ japońcem. 1 Quote "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymike86 Posted April 27, 2015 Author Report Share Posted April 27, 2015 Sprawdzałem wszystko dokręcone na szczęście. Co do ramki, d***y dali w salonie, gdy montowali, za małe średnica podkładek i ramka w końcu przeleciała. Ehh no wszystko teraz trzeba sprawdzać zanim coś się odbierze. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts