malymike86 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Drodzy doradźcie potrzebuje dobrej ramki ze srubami na tablice. Dziś koło Silvera mi odpadla. Przeleciala przez sruby. Szczescie ze uslyszalem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Olej ramkę, przewierć tacę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Chyba tak zrobie bo cholera do domu jade i 2 razu juz poprawialem. Dobrze ze mam gume od kluczy trzymania pod siedzeniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przewierć i przynituj żeby Ci się nie odkręciła sama albo z czyjaś pomocą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 I to jest najlepsze rozwiazanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Drodzy doradźcie potrzebuje dobrej ramki ze srubami na tablice. Dziś koło Silvera mi odpadla. Przeleciala przez sruby. Szczescie ze uslyszalem :/ Miałeś podkładki pod śrubami czy nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jedno ale w kwestii chińczyków. One są generalnie słabo poskręcane więc proponuję szanownemu koledze poświęcić z godzinkę i sprawdzić wszystkie śruby. Ja w Zippie zgubiłem raz osłonę na wydech właśnie przez niepodokręcane śruby. Po spędzeniu godzinki na dokręcaniu nic już więcej nie gubiłem. Tak to jest z chinolami. Pozdro 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jedno ale w kwestii chińczyków. One są generalnie słabo poskręcane więc proponuję szanownemu koledze poświęcić z godzinkę i sprawdzić wszystkie śruby. Proponuję koledze spędzić więcej niż godzinkę na sprawdzaniu dokręconych śrub,mój kolega jakiś czas temu kupił chinola(Hujsongczoper-salon),w drodze do Cz-wy wypadł mu silnik pod Radomskiem,już jeździ japońcem. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sprawdzałem wszystko dokręcone na szczęście. Co do ramki, d***y dali w salonie, gdy montowali, za małe średnica podkładek i ramka w końcu przeleciała. Ehh no wszystko teraz trzeba sprawdzać zanim coś się odbierze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi