Lancet Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z tym otwarciem na "nowe członki" byłbym nieco ostrożny 2 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 A ja jestem zdania, że brzmi to dwuznacznie hahahahah "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 miss mokrego podkoszulka,a męska część przy chmielu i grillu :-D - sami marzyciele wokoło.... Zawsze jesteśmy otwarci na/dla nowych członków. - chyba się odważę i podjadę aby to zweryfikować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Challenge accepted. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 W takim razie pd zajmie się członkami, a ja chętnie powitam nowe członkinie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 a Koper lubi jazdę na krawędzi Juśka - nie słuchaj go! ;P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 to może proponuje dla ułatwienia ustawić jakiś specjalny stolik dla nowych członków/członkiń będzie nam świeżynką łatwiej się odnaleźć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 specjalny stolik dla nowych członków/członkiń będzie nam świeżynką łatwiej się odnaleźć - to tak trochę jak w zoo , to Ja podziękuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 to Ja podziękuje A proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 urocze kobiece wdzięki na pewno zostaną dostrzeżone przywołując marzenia wśród pozostałych członków , którzy znów poczują jaki świat jest piękny z nadejściem wiosny i sezonu motocyklowego. - o ranyyy..... jakie to miłe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 potrafi przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Chyba zmienie nick na goracaAgata25Lodz szukam przyjaciol:D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 I obowiązkowo jeszcze zmień zdjęcie na jakąś ładną panią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 widać, że już wiosna pełną gębą - dobrze i oby te nastroje utrzymały się przynajmniej do grilla 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zrobiłem tu porządek, bo tyle offtopa było, że aż strach! Proszę o trzymanie się tematu a dla "rozkochanych we wiośnie samcach i samicach" temat do pogaduch jest tutaj. 2 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi