Emil89 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jak już pewnie wiecie dzisiaj rano nasz kolega Rafał forumowy PISTOLERO85 miał bardzo poważny wypadek w Łodzi. Potrzebna jest dla niego każda ilość krwi ponieważ teraz ma już 2 operację i najprawdopodobniej czeka go jeszcze jedna. Jak możecie to oddajcie krew dla Rafała Borowieckiego leży na intensywnej terapii w szpitali Kopernika w Łodzi. 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To chyba w dowolnym szpitalu można zrobić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 nie w szpitalu tylko w punkcie krwiodawstwa 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 w punkcie krwiodawswta... w Łodzkiem:http://www.krwiodawstwo.pl/44/punkty-pobran Uprzedzając pytania, nie ma znaczenia Wasza grupa kwii. Oddajcie jeśli możecie z dopiskiem na kogo. Jeśli ktoś ma wątpliwości (zdrowie, leki itd) można zadzwonić i zapytać się czy można w takim, a takim stanie oddać krew. Trzymajmy kciuki za moto-kolegę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 a np poza województwem? np w mazowieckim można oddawać dla Rafała ? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 można w każdym województwie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam pytanie, wiem że jak się oddaje krew to należy się dzień wolny tylko nie mogę pozwolić sobie na dzień przerwy w firmie .... wie ktoś czy po 16 można oddać krew dla Rafała bo poszedł bym z dziewczyną i chętnie oddamy tylko pytanie czy gdzieś o 16:30 ktoś nas przyjmie .... z góry dzięki i proszę o odp do 16 bo kwitnę w robocie. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) tu masz godziny pracy w Łodzi RCKIK 91-433 Łódźul. Franciszkańska 17/25tel. centrala +48 42 61 61 400Godziny pracy:Poniedziałek 8:00-15:30Wtorek 8:00-17:30Środa 8:00-15:30Czwartek 8:00-17:30Piątek 8:00-15:30Sobota 8:00-13:30 z doświadczenia wiem, że lepiej być pół godziny wcześniej bo trochę się schodzi z procedurą a tu macie oddziały terenowe http://www.krwiodawstwo.pl/44/oddzialy-terenowe- Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki !! O to właśnie mi chodziło dziś oddam swoją krew jak przejdę wszystkie te papierki Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Krew oddana. Brata tez namowilem, tez oddal. Mowiac dla kogo krew Pan niezbyt zaskoczony, nie bylismy pierwsi. Podobno kilka osob oddalo juz krew dla Rafala 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Krew dla każdego potrzebującego jest zapewniona także spokojnie Te zbiórki które są organizowane "dla kogoś" są miłym gestem niemniej jednak służy to tylko i wyłącznie uzupełnianiu zasobów w RCKiK 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Byłem wczoraj, niestety nie udało się oddać... lekarz powiedział że jestem niedoleczony po przeziębieniu jakieś przesunięcie białek czy coś 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 I co z Rafałem, ktoś coś wie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jego znajomi z pracy mówią, że sytuacja jest stabilna i będzie dobrze ale nic konkretnie więcej nie wiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) info z niedzieli śpiączka farmakologiczna, stan bardzo ciężki godzina widzenia dziennie, w niedzielę jechał do niego kolega myślę, że jak będzie miał do przekazania jakieś pewne informacje to nam napisze Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Na wstępie bardzo dziękuje w imieniu rodziny Rafała za oddaną krew. Wielkie dzięki za tak dużą mobilizację i tyle oddanej krwi. Jestem cały czas w kontakcie z Pauliną, która na bieżąco podaje mi informację o Rafale (sam byłem u niego kilkakrotnie i pewnie jeszcze nie raz będę), jeśli chodzi o jego stan to Rafał jest w śpiączce farmakologicznej, jego stan jest bardzo ciężki ale jest stabilny, w tej chwili trzeba czekać. Jak dowiem się nowych informacji to na pewno napisze. Trzymajcie kciuki za Rafała. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Emil89 (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Trzymam kciuki, szybkiego powrotu do zdrowia Rafał. Krew uzupełnię pod koniec maja, mam miesiąc przerwy po nieudanym podejściu. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Emil przekaż Paulinie że wszyscy trzymamy kciuki i jesteśmy cały czas z nimi myślami RAFAŁ NIE PODDAWAJ SIĘ - WALCZ Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emil89 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam najnowsze informację o Rafale "Pistolero". Otóż w tym tygodniu wybudził się ze śpiączki farmakologicznej, oddycha sam i powoli dochodzi do siebie. Rokowania są pozytywne, zaczyna już normalnie rozmawiać i pyta się o moto więc znaczy, że jest już coraz lepiej. Jak byłem u niego w piątek to przekazałem mu pozdrowienia od całego forum, bardzo się ucieszył. Jak dostanie tableta z dostępem do internetu to pewnie sam napisze co u niego i jak się czuje. 8 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Super informacja, ciesze się, że jest coraz lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Super wiadomość 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Z tego co wiem, Rafał wyszedł do domu! 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pistolero85 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Moi drodzy, 19 mają wyszedłem do domu. Czuje się dobrze, lecz ból pleców będzie mi jeszcze długo towarzyszył. Dziękuję za krew, bo przetoczyli mi 34 jednostki, w tym osocza i czegoś tam innego. Podmianili ok 9,5 litra krwi. Także jestem po części każdym z Was. Dziękuję za zainteresowanie i odwiedziny. Dzięki tej dużej zbiórce krwi, która napływała do Kopernika uratowano jeszcze 2 osoby. Sami widzicie ile dobrego można zrobić oddając krew. Jeszcze raz Dziękuję! +żyję i to jest najważniejsze! HONDA ucierpiała mało, jest w stanie pozbierać się z tego tak jak ja. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wracaj szybko do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 @Pistolero85! Z racji profesji, wiem nieco więcej o tym co z Tobą zrobili w "Koprze" - tym bardziej cieszę się z Twojej świetnej formy, gratuluję powrotu do zdrowia i dobrej kondycji! Tylko teraz nie szalej za mocno! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi