rook Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam wszystkich.Mam na imię Dawid, mam 24 lata, mieszkam w Łodzi na Bałutach. Obecnie jeżdżę Hondą CBF 500 z 2004 roku, jest to mój pierwszy motocykl o "większej" pojemności. Motocykl zakupiłem na początku zeszłego sezonu i z niecierpliwością czekam na następny (myślę, że jak większość z Was). Moją przygodę z motocyklami chciałbym ukierunkować raczej w stronę turystyki, ale uważam, że najpierw muszę nabrać doświadczenia (stąd też wybór motocykla o pojemności 500). W tym roku planuję kilka wypadów na terenie naszego pięknego kraju i mam nadzieje, że nie sam... ;)Ile można gapić się w monitor i oglądać te same filmiki o motorach - niech ta zima wreszcie się skończy :)Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Witamy Dawid Jak trafiłeś na forum? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
rook Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Witamy Dawid Jak trafiłeś na forum? Myślałem już wcześniej, by się zarejestrować, ale ostatecznie skłonił mnie do tego mój koleszka, który już jest zarejestrowany... :)Poza tym fanie mieć z kim "pogadać" gdy śnieg za oknem... 0 Cytuj
piżmak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
filet Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 cześć. i niech ta zima się skończy 0 Cytuj
Dann Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 witać kolege 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Czarna_750 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
Sailor Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Siemanko :)Oby do wiosny 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam kolegę masz tak samo jak ja. Ile można patrzyć w monitor i oglądać filmiki niech ta zima się kończy. 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 strzałeczka - witamy 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Rekomendowane odpowiedzi