kamin Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Serdecznie zapraszamy na rozpoczęcie sezonu motocyklowego które odbędzie się w Łęczycy 18 kwietnia [sobota] o godz 15. Zbiórka pod kościołem św. Andrzeja w Łęczycy, msza św. i poświęcenie motocykli, następnie przejazd na zamek w Besiekierach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nikt z Łodzi nie zamierza nas odwiedzić ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jeśli będę w już w stanie to możliwe że podlecę z kumplem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Może my prędkością patrolową 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pogoda troszkę może przeszkadzać w zebraniu większej ilości osób. Ale jak bedzie bez deszczu to się zjawie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 O ile będzie bezdeszczowo to zapraszamy. Po mszy będzie przejazd do Besiekier, jest okazja żeby trochę przewietrzyć maszynę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi369 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Duża brygada z łęczycy się szykuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 w Łęczycy zbyt wielu nas nie ma, ale z okolic też szykują się motocykliści więc może być sporo maszyn. Trudno mi powiedzieć, wszystko zależy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ja myślę że powinnien dać radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Pogoda niezbyt ciekawa, może sie polepszy wybiera się ktoś? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Myślałem nad wybraniem się, ale 15 min temu padał deszcz a wcześniej i trochę śniegu. Temperatura też nie rozpieszcza 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jak zwykle w łodzi pada a u nas sucho Aura niestety zachecajaca nie jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi369 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 chyba nie bedzie nas aż tak mało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) W ostatniej chwili znalazłem info. Tak szybko to się jeszcze nie ubierałem. Ale ważne że na 15 zdążyłem. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez X76 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A tak, rozmawialiśmy chwile po mszy Mimo niezbyt sprzyjającej pogody było nas dużo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas44 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wszystko fajnie , miła atmosfera ,pogoda była łaskawa nawet słonko było, ksiądz super -ale my w kościele a jakiś baran przestawiał moją Hondę bo pół koła wystawała tylko że nie zobaczył że z tyłu jest murek,widocznie skuterem jeździ bo nie wie że Honda ma 2,51m. Mam tablice porysowaną i ramkę do wymiany bo chromy zeszły niby nic ale po co rusza jak nie jego i to na tyle ......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Znam to uczucie, bo mnie na podobnym zlocie ktoś wyrwał tylny kierunkowskaz, na pewno przypadkiem i niechcący, ale zdegustowany trochę byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas44 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Znam to uczucie, bo mnie na podobnym zlocie ktoś wyrwał tylny kierunkowskaz, na pewno przypadkiem i niechcący, ale zdegustowany trochę byłem najgorsze to jest to że przed wejściem do kościoła zrobiłem zdjęcie gdzie widać że jest zostawione 10 cm od murku i nie ma żadnej rysy ,ale wiesz kierownicę miałem zablokowaną i dziwi mnie że ktoś po prostu nie pomyślał - niesmak pozostaje . Czyli z tego wniosek by maszyny samej nie zostawiać bo może ją coś złego spotkać .pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi