benusso Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 WitamCzy ktoś jest zainteresowany wykupieniem parkingu strzeżonego na teofilowie ? Najlepiej na rogu Aleksandrowskiej-Kaczeńcowej. Ładny, zadbany, kryty parking, jedno miejsce samochodowe można wykorzystać na dwa moto.Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam do kontaktu.Jeżeli już ktoś ma wykupione miejsce na tym parkingu lub okolicach, również proszę o kontakt. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRRcin Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 jaki koszt? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benusso Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Ok 100zł za miesiąc z tego co pamiętam. Czyli po 50zł od łebka. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ok 100 tzn ile dokładnie? Jestem zainteresowany ale tylko krytym i z utwardzona glebą. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRRcin Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 jezeli to jest ten na rogu jak sie wyjezdza z lidla to jest utwardzony i zadaszony. Jak pisalem jestem zainteresowany ale w sezonie oczywiscie czyli jak mina mrozy. daj znaka na pw co dalej z tematem. dzieki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benusso Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 W tygodniu mam dostać odpowiedź.Parking utwardzony, zadaszony. Koszt 130zł czyli po 65zł. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Tanio ale nie moja okolica. Ja 70zł płacę za strzeżony ale pod chmurką...Jest pokrowiec na moto ale to i tak nie to samo. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benusso Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Więc tak.Miejsce w zasadzie od zaraz - kto pierwszy się zgłosi ten lepszy - kontakt na PW.Koszt na miesiąc to 100zł na pół czyli po 50zł.Miejsce jest pod dachem, z dwóch stron samochody z przodu wiata zabudowana, także z trzech stron jest osłona, dach nad całym miejscem, zreszta nad wszystkimi.Jest tylko jedno ale, facet który mi wynajmuje generalnie chce sprzedać miejsce (koszt kilka tyś), więc jeżeli znajdzie kupca trzeba będzie się zwijać.Szukam drugiego chętnego. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filet Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 jestem zainteresowany tylko gdzie to dokładnie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ja się piszę od dzisiaj (moto wczoraj wybudziłem z przyczyn serwisowo-ustawowych, czyli kończy się przegląd, a przed przeglądem trzeba było zrobić to i owo). Jeśli kolega filet się nie zdecyduje to ja jestem następny :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aras Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Jeśli aktualne to jestem chętny, choćby od jutra. Wysłałem PW. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts